Nahnědlý výtok od 33tt, je to tím 3. trimestrem?

aspnet
23. lis 2014

Prosím o názor... trápí mě nahnědlý výtok, někdy méně někdy více... Nesvědí, nepálí... jen je to nepříjemné, nosím raději intimku... Pravidelnou hygienu samozdřejmě dodržuji... dříve jsem výtok měla také ale méně často ale od 33tt se to takhle změnilo... Snad tím 3.trimestrem? Je to možné? Určitě bych se zmínila doktorce pokud se to bude zhoršovat nebo dělat potíže... jen mě zajímá, zda má někdo podobný "problém". Děkuji.

beatax
24. lis 2014

AHoj, nahledly to neporadim, ale me se to stalo v prvnim trimestru a bylo mi receno, ze je vse dole vyrazne prokrvene, ze staci aby praskla malinka cevicka a je to... ale radsi bych se fakt obratila na Dr., me ted zas trapi bily kremovy vytok.. :/

jarqica
24. lis 2014

Ahojte, prosim vas mam otazku jsem v 35tt a už druhy den mam výtok bílí do žluta co to znamena ? mate některá z vas Stym zkušenost? muze to bit plodová voda? obcas mam pocit ze sem si Cvrkla ale je to vytok dost mokry ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru