Holky chtěla jsem se zeptat. Termín porodu jsem měla 22.11. Dnes 1.12 mi doktorka řekla, že ve středu mám přijít už na vyvolání. Mimčo velké cca 3500g (já i manžel jsme při narození měli přes 3800g) a monitory a placenta vše v pořádku. Podle vyšetření nemám ještě připravené porodní cesty. Tak se chci zeptat jestli můžu vyzkoušet ricinový koktejl, když nemám ty cesty připravené. Doufám, že někdo budete vědět a poradíte. Díky emoticon 😉
Já jsem ho taky zkoušela. Dávala jsem si ho 2x a vůbec mi nepomohl stejně mi museli holku vyvolávat.
Ja ho taky zkusila,když sem naposledy přenášela,nepřipravené porod.cesty a nic,akorát mě bylo špatně a litala sem na zachod....
@likerova_spicka uz jsme prave zkouseli vsechno mozne:sex, horkou vanu,schody,prochazky,skoricovy odvar a nic nezabralo. Takze jsem se rozhodla dnes pro ricinovy koktejl. Vypila jsem ho ve 21.00. V 23.30me zbudily bolesti. Ale zatim nesleduji žádnou pravidelnost. Tak uvidime.
Já ho zkoušela a zabral mi🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkusit to můžeš, porodní cesty se můžou nachystat během chvilky..dobrý je mít s manželem nechráněný sex, teplou vanu, dlouhou procházku..zkusila bych všechno možný.