Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda je vám taky znám ten pocit mravenčení (něco jako když se vám odkrvuje končetina a jemně šimrá, "vibruje", tuhne - je to nepříjemný) v oblasti žeber. Mám to cca od 25 tt a pořád se to stupňuje. Nejspíš tam tlačí miminko, ale mezi tím je přeci ještě žaludek, tak nevím... Jsem dost útlá, nízká, čili i trup je přirozeně celkově drobnější...
.
Taky jsem to měla pár týdnů před termínem a stupňovalo se to. Přibližně čtyři týdny před porodem už to docela dost tlačilo,píchalo a bolelo,říkala jsem to doktorovi,že mi to nepřijde normální,že to fakt bolí,bylo to opravdu nepříjemné a neustávalo to,ale on řekl,že to nic není a upraví se to po porodu. A měl pravdu,pár dní po porodu to všechno zmizelo 🙂
Mam neco podobneho ale jen na jedne strane. A vetsinou se mi to spusti kdyz lezim na levem boku a pravou ruku si polozim jakoby na telo. A paj me zacne mravencit na zebrech v miste pod pravym prsem. Zatim jsem to nijak neresila protoze vetsinou me to povoli kdyz zmenim polohu ruky i kdyz ne vzdy. a nekdy mam pocit ze mi mravenci cely hrudnik. Pak vetsinou pomuze vstat a trochu se projit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
jojo,je.to.tak