Ahojky holky,bolí vás některou co ste těhu pod pravím žebrem od prostředka a směřujete to k druhému zebru a zároveň vystřeluju do září pod lapatku??Už to mám dobře 3 tejdny každý den a max my pomůže když chodím nebo když si lehnu ale když sedím je to to docela silná bolest.Mate to některá??Děkuju za rady.
@tercasv mě to spíš bolí pod posledním pravím v prostředku a ta bolest jde jako okolo pod tím žebrem a pak hned zároveň to vstřelí pod lopadku.Tak snad to nebude nic vážného jsem dneska 27+3 a jdu na kontrolu teď 13.5 tak se ji tam o tom zmíním.Fakt když sedím tak to dost bolí a občas když si i lehnu aby me to přešlo tak to trvá.
@nikynikol25 aha, tak tohle přesně nevím 🙂 určitě mu to řekni a kdyby tě to nepřešlo, tak zajdi třeba k praktickému 🙂 já měla bolesti, až píchání do boku, když jsem měla zácpu 🙄ať tě to brzy přejde 🙂
@tercasv obvodaka mám na divoké tak to řeknu na gynde třeba mě někam pošle,se bojím aby to nebyl žlučník,dřív jsem měla tezkej zápal plic a zánět ledvin tak snad se my s toho něco nevrátili☹
@nikynikol25 kdyby sis fakt nebyla jistá, tak klidně na pohotovost 🙂
@tercasv radši půjdu aby se my to třeba ještě nezhorsilo dneska mě to chytlo od cca 5hod.vecer a bolí to do teďka,zkusím to zase v leže to mě to aspoň vždycky prestane
Pokud to jde dozadu k pravé lopatce, tak to může být žlučník. Aspoň já jsem to tak měla. Pokud to trvá delší dobu, šla bych k obvoďákovi a ten tě pošle na sono, jestli to ten žlučník fakt je.
Já to taky měla od žlučníku, práva strana a do zad.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem něco podobného. Bolelo mě pod levým prsem, asi v místě prvního žebra 🤔 hlavně, když jsem vstávala nebo si sedla. Bylo to tak okolo toho 34tt. Prý jak mimčo tlačí vše nahoru, tak to může tlačit 🙂 přešlo to okolo cca 38tt🙂 zkus se i tom zmínit doktorovi, ale myslím, že to je normální 🙂