Zdravím holky,
jsem nyní ve 33tt a už nějakou dobu mi z prsu vytéká mlezivo. Nejprve začalo jen z levého prsu a nyní střídavě z obou.
Neviděla bych v tom žádný problém, ale tekutina se mi zdá dost zabarvená do červeno/hněda (viz foto) a co jsem si četla informace na internetu, tak by měla být spíše čirá/krémová.
Říkala jsem to své obvodní gynekoložce a ta mě pouze poslala na vyšetření ultrazvukem a tam pan doktor žádný problém nenašel.
Chtěla jsem zachytit vzorek na vložku do podprsenky a ukázat v poradně, ale když ji tam mám vloženou neobjeví se ani kapka.
Nemáte s tím některá zkušenost?
Děkuji🙂
Moje bylo tmave zlute 🙂 pokud nic neboli a nejsou zatvrdliny, doporucovala bych prestat cist internety 🙂
@sabina_deer http://www.kojeni.cz/question/krev-mlece-pri-sani/
Mohl by to být tzv. syndrom rezavého potrubí, to se ukáže až po porodu, až se spustí mléko. Samozřejmě bude lepší se poradit s lékařem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sabina_deer může mít asi barvu i tmavší. Já měla úplně žluté, když jsem odsávala synovi do nemocnice.