Ahoj,jsem trošku na nervy,od rána cítím pohyby minimálně,jinak vše v pořádku,v noci akorát bolest bricha jinak vše ok.Mam plasit ?občas citim ze se pohne tak.se zase uklidnim ale u ni nejsem zvykla byva pohybliva az dost.Monitor a kontrolu mam 15.v pondělí.Tak přemýšlím jestli čekat nechci plasit zbytečně.Díky 😊
Uz tam ma min mista, proto uz vetsinou ke konci tehotenstvi jsou pohyby citit malo...neplasila bych...🙂
Já bych se jela nechat zkontrolovat. Určitě bude vše ok, ale takhle se budeš do pátku stresovat..
doktorka mi vzdy rikala, pokud najednou jsou pohyby mnohem mene nez bylo zvykem, hned na kontrolu. radsi x-krat zbytecne nez jednou pozde.
@lucinka255 jsem taky 36tt a občas jsou ty pohyby méně cítit, tim jak má méně místa,to se stava většinou když mám méně aktivity za den. Když se ani nezastavim, mele sebou víc. U dcerky to bylo také, ta se spíš ke konci tehu už jen prevalovala.
@lucinka255 Jeď na pohotovost, pokud je něco jinak, než na co jsi zvyklá.
Já večer přestávala cítit pohyby asi 2 dny, pak jednou ještě slabší - 40 minut nic. Tak jsme jeli do porodnice. Následující den už byly celkově špatné průtoky placentou a o 2 dny později CS. Talže nepodcenit a raději jet. Může to být ok, ale taky být problém s placentou.
Pokud je aktivita vyrazne nizsi nez je obvykle, nebala bych se vyrazit na pohotovost. Lepsi 100x zbytecne, nez jednou pozde 😉
Jinak tedy me se ani jeden prcek moc nemlel, ale rozhejbalo je dychani - hlubokej nadech nosem do bricha a pomalu vydechovat pusou, na kurzu rikali, ze to deti rozhybe a opravdu jo 🙂 pripadne se naprat sladkym, ale jak jsem psala, jela bych pro sichr, kdyz lenost neni obvykla 😉
Byla jsem takhle ,,plasit,, 3x v proodnici, vzali me hned. 2x z toho neco bylo, nechci strasit ale jed.
Tak co miminko?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lucinka255 já bych radši jela na kontrolu.. Radši 100x zbytečně než jednou pozdě 🙂