Milování v 9. měsíci - aneb "jak se volá do hangáru" 🙂

nugetka20
13. kvě 2016

S přítelem máme hezký vztah, v posteli si poměrně vyhovujeme. První trimestr jsme o těhotenství nevěděli (jsme to zjistili v 9. týdnu), ve druhém jsem ještě neměla takový pupík, takže náš milostný život se nijak extra nezměnil - no, ze 4x týdně tak na 2-3x týdně 🙂 To, že se uvnitř tak nějak dost měním (jakože nejdřív málo místa) jsme si všimli až od toho 6-7. měsíce, kdy přišel pravý opak - začala jsem se uvnitř zvětšovat. Přítel, ač poměrně slušně vybavený, se mi začal jakoby "ztrácet". Oba nás to dost překvapilo, ale bereme to s humorem. On sám to popsal slovy "stojím si tak jako sám v obrovském hangáru ....". Krom toho jsem byla "stále připravená", takže jsem "hangár" naplnila vodou .... a přítele defakto "utopila" 😉

Po několika pokusech po 34.týdnu jsme uznali, že se na to už vyprdneme, protože se navzájem necítíme. Navíc od 35. týdne cvičím s Anibalem a to už je zase úplně jiný level.

Máte to taky tak? Přiznám se, že zpětně to beru, že je to jako dost logický, že se moje tělo chystá na naprosto jiné rozměry, než je nějakých 5cm v průměru🙂 Ale nikde se o tom veřejně nepíše - aneb další informace, která chybí v příručkách "co by měli rodiče vědět, než začnou plánovat prcka" 😀

Osobně tedy doufám, že po porodu bude tak nějak vše jako dřív ..... moc doufám. 😅

lusesita25
13. kvě 2016

Tak to jsem zvedava jak to dopadne u nas. 😀 Je pravda ze takovy skvely zazitky jako na zacatku uz nemam, taky zalezi na poloze 😉 Ale pritele stale vzrusuje jak je tam dole vice vlhko nez jindy, takze to vidim na sex tak do zacatku 9 mesice a pak to nebudem pokouset.

barumat
13. kvě 2016

Já teda tuhle zkušenost nemám, ale nebála bych se, že se to po porodu vrátí do normálu 😉

whiteswan
13. kvě 2016

Po "porodu" (akutni CS) jsem dole dokonce uzsi nez pred tehotenstvim! Nechapu. 🙂

barumat
13. kvě 2016

@lusesita25 Být tebou, tak napak. Sex s ejakulací dovnitř se v posledních týdnech doporučuje, protože sperma obsahuje látky příznivě působící na zrání děložního hrdla a čípku, zvyšuje se pravděpodobnost porodu v termínu. Já sex chtěla, ale nějak nám to už týden nevycházelo, pak jsem šla s manželem trhat petrklíče na bylinkovej čaj a v noci mi praskla voda 😀 A bylo po sexu v těhotenství. Teď končím třetí týden šestinedělí a už se nemůžu dočkat konce. Hrozně mi ta intimita chybí 🙂

lv
13. kvě 2016

no úplně jako dřív to není, věk, 2 těhotenství a 2porody nějaké změny udělají..ale to co popisuješ, vjezd do hangáru, tak to ne..

lusesita25
13. kvě 2016

@barumat neboj je s tim smireny ze pokud se malymu nebude chtit na svet tak bude mit sex povine, at se mu to libi nebo ne 😀

iveta93
13. kvě 2016

My spolu zhruba od poloviny 8.měsíce do konce těhotenství sex jako takový neměli. Ne, že by jsme nechtěli jen už to prostě nešlo...z mnoha důvodů. 😎 Holt jsme zůstali u orálu a masturbace. Já se tedy přiznám, že jsme potom úplně nedodrželi šestinedělí a vše se vrátilo tak jak bylo. Kolikrát si to možná užiju víc než předtím. Ale já se snažím partnera celkově všímat aby z něj najednou nebyl jen otec. Chci aby byl stále mým milencem a tak se k němu chovám. Pokud mi to dcera dovolí samozdřejmě. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru