Menší pohyby poslední 3 dny. Co myslíte? Je to normální? Menší pohy poslední 3 dny. Je to normální?

revmelin
27. pro 2019

Měla bych na vás dotaz ohledně pohybů miminka. Jsem 35+5tt a za poslední tři dny pozoruji menší četnost pohybů miminka. Většinou je jen pár pohybů během cca 1-3 hodin a spíše cítím jako by se malá v břiše jen přetáčela. Nikdy nebyla nijak velký gymnasta, ale teď se mi zdá, že se hýbe ještě méně. Ke své doktorce jsem se dnes nedovolala. Jsem prvorodička, nechci zbytečně plašit a s každou prkotinou letět k lékaři... Co myslíte? Mám raději zajet na kontrolu nebo je normální, že ke konci těhotenství pohyby ustávají? Děkuji, přeji hezký den 🙂
Pro upřesnění-kdyby nebyly pohyby vůbec, jedu k lékaři okamžitě! Malá se hýbe, málo, ale hýbe. Proto se nejprve ptám co a jak...

aklin
27. pro 2019

To je v pořádku. Malá má v bříšku méně místa.

gruyerre
27. pro 2019

@revmelin pravděpodobně to nic není, ale existuje šance, že něco může být špatně. Vždycky je nejlepší, pokud se ti něco nezdá, když je něco jinak než obvykle, jet to zkontrolavat. Udělají ti monitor, zkontrolují průtoky apod. Já radím jet.

krupka3
27. pro 2019

Pokud pohyby citis, neresila bych. Dite nemusi byt kazdy den stejne aktivni, resi se jen kdyz pohyby nejsou citit nejakou dobu vubec.

chumlee71
27. pro 2019

@revmelin mě doktorka říkala,že ke konci už prcek nemá tolik místa,ale jestli je cítím 10x za den tak je to v pohodě

drakenn
27. pro 2019

Buď v klidu .

revmelin
autor
29. pro 2019

Díky všem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru