Holky co si o tom myslite? Kdyz nekomu reknu tenhle na napad, tak se divaji dost blbe 🙂 a kdyz vysvetlim jak to vzniklo jako splynuti...tak jeeeeee to je krasny 😀
moje máma se jmenovala Mariana. Všude se psala sice jako Marie, ale byla Mariana. Babička - její máma - jí říkala Marienko 🙂 Mě se to jméno moc líbí 🙂
Mě se to jméno líbí samo o sobě
mám kamarádku marianu 🙂 je to neobvyklé, ale hezké jméno. lepší než 5.natálka nebo sofinka ve třídě 🙂 a s tou vaší symbolikou...neřešila bych ostatní...vy víte proč a ostatní si zvyknou 🙂
Marjanka je docela caste a hlavne krasne jmeno, a je to i hezky napad ve Vasem pripade🙂
Krásný 🙂 já si zas říkám, ze když budem mít tři holčičky, tak Magdalena, Alena, Len(k)a 😂 ale asi mi to nevyjde, manžel je totiž na řadě s výběrem jména 🙂
Mariana je pěkné jméno.
moja dcera je mariana. mne sa paci
Nebo Anabella? 🙂
Mariana je krasny.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pro mne je to Marie a Anna, nebo ženská podoba jména Marian (což je zase asi z Marie) jméno Mariana se mi mic líbí. A když má pro vás tento význam, proč ne.