Mám si nechat udělat Hamiltona? 42tt, otevřená na 1 cm

jess20
17. kvě 2015

Ahoj holky prosim o radu jsem 41+2 otevrena na 1cm.. Pokud do ut neporodim tak vyvolavacka. V po jdu na kontrolu mam si nechat udelat toho hamiltona? Pry to boli a nemusi to zabrat na druhou stranu je to pry lepsi zkusit nez nechat vyvolat tabletou co myslite? Napiste me prosim sve zkusenosti

lenynka
Autor odpověď smazal
Zobraz
p_ch
17. kvě 2015

měla jsem před druhým porodem 3x. Nejsem cíťa ale bolelo to jak prase ( porod proti tomu nebolí).. a navíc to nepomohlo...

miskadis
17. kvě 2015

Mě udělal Dr. Hamiltona 2 dny před TP, nebolelo to, nebylo to nepříjemné, prostě pohoda. A porodila jsem druhý den ráno. Takže určitě lepší než vyvolání tabletkou.

tkanicka
17. kvě 2015

Pred druhym porodem jsem mela dva. Po druhem jsem do druheho dne porodila. Prijemne to nebylo, ale zase nejaka velka bolest to taky nebyla.

mapulka
17. kvě 2015

Já rodila před 14 dny ve 41+0, Hamilton mi byl udělán ve čtvrtek a porodila jsem v sobotu. Je to nepříjemné, ale neřekla bych, že to bolí a navíc to trvá chvilku. Na celém porodu to bylo asi to nejmenší 😉 Než vyvolávat šla bych do toho příště zas.

elen222
17. kvě 2015

@jess20 mně dělali hamiltona před prvním porodem 4x, obden, po 4-tém se rozběhl porod za půl dne, ale jestli to bylo tím nebo ne, to nevím, přenášela jsem 10 dní. Je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. U dcery mi ho dělali jednou a nakonec jsem šla na vyvolání. Po vyvolávačce jsem do půl hodiny začla cítit bolesti jako silná ms a do hodiny a půl mi začaly kontrakce po minutě, které trvaly 7 hodin, to byl teda masakr

irenka12
17. kvě 2015

Raději si dej nápoj z ricinového oleje ...

lv
17. kvě 2015

Já ho měla v poledne, 40+2, a domů už jsem jela s kontakcema, porodila jsem po 21h, jinak bych šla ráno na vyvolání. Bolel, ale asi tak jako každé vyšetření ke konci.

vondracek
17. kvě 2015

Hemiltona mi dělali. Je to nepříjemné, ale porod bolí víc 🙂 Mě "nezabral" měla sem slabé kontrakce, ale zaspala jsem je. Nakonec mi potom porod vyvolávali. Za mě, za zkoušku nic nedáš jen chvilka nepříjemného pocitu. Někomu to pomohlo, jiné ne. Někdo Hemiltona i opakoval...
Ještě bych dodala, že ne každý doktor ho chce udělat, ptala jsem se na něj už dříve a jiný doktor který měl v porodnici zrovna službu ho dělat nechtěl. O 2 dny později mi ho doktorka udělala bez mrknutí oka. 😉

schnek
17. kvě 2015

brala bych ho jako poslední možnost před vyvolávačkou, taky bych radši hlasovala za ricinový koktejl. Je třeba si uvědomit, že je to umělý zásah a nese i určitá rizika. V úterý budeš 41+4. Do 42+0 se prakticky nejedná o přenášení, délka těhotenství se udává 40t +- 2t. Pokud si budeš za tím stát, můžeš vyvolání odmítnout, nikdo tě nutit nemůže. Pokud je dítě ok a průtoky jsou ok, oddalovala bych to.

radushka1
17. kvě 2015

Mi udělali Hamiltona 6 dní před TP, pokud by nezabral, vyvolávačka.. a zabral, ráno byla dcerka venku 🙂 . Vůbec mě to nebolelo, ani jsem to nějak zvlášť necítila, nekrvácela, neodmítala bych.

shine2015
17. kvě 2015

za me hamilton ne....nejaky duvod proč je mimi jak je to má

vercik83
17. kvě 2015

Lepší než vyvolávačka. Ale mně nezabral ani napotřetí🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru