Mám si dát vanu?

9. led 2021

Zdravím dámy. Končím 35.tt a právě u mě cosi probíhá. Mám,, kontrakce,, ,, poslíčky,, nevím přesně ale už nějakou chvíli celkem pravidelně kolem 5 minut.. Není to na zhroucení ale trochu si je prodýchávám. Celé těhotenství mám dost dráždivou dělohu, tak nevím, jestli to není zase jen nějakej výmysl můj 🙂 no abych nezdržovala, myslíte, že si můžu dát horkou vanu a zkusit to rozehnat nebo popřípadě zjistit, že to je ono, nebo se na to mám vyprdnout, přece jen, jsem 35.tt. Poraďte.. Děkuji 🙂

jitushb
9. led 2021

Já být tebou tak bych radši jela do nemocnice ať na tebe kouknout, může to být začínající porod a tam by ti ho mohli trochu oddálit. Za mě radši plašit než jet pozdě 😉

prezdivka
9. led 2021

Taky bych radši jela.

princeznamiu
9. led 2021

Me rikali sprchu, ne vanu, ale nevim vlastne proc :D

jjasmina
9. led 2021

Taky bych jela, na porod je brzy

jade85
9. led 2021

Zkus horkou sprchu, pokud jsou to poslíčci, tak se ti uleví. Pokud to naopak ve sprše zesílí, jsou to nejspíš kontrakce, takže ve 35 tt radši do porodnice. Ale v klidu každopádně 🙂

madamas
9. led 2021

Měla jsem to taky tak, na začátku 36tt. Zkusila jsem vanu, bylo to stejné, něco jako kontrakce po pěti minutách. Jeli jsme do porodnice v deset večer a syn se narodil po půlnoci akutním císařem. Myslím že jsem měla štěstí a tělo mi řeklo že miminko už není v pořádku a musí ven. Tím nechci strašit, jen radím zajet se nechat prohlédnout. Nikdo se zlobit nebude.

jitushb
11. led 2021

Ahoj jak jsi dopadla? Je vše v pořádku?

bluerazor
26. led 2021

Tak jak to dopadlo?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru