Holky dneska 36tt(35+0). Od rána cítím pnutí v břichu,v podbřišku. Ale nejvíc mě překvapilo že od ráno cítím lupnuti v podbřišku a čím dál častěji,bolestiveji. Dokonce po jednom lupnuti na papíře jakoby hlenosopel. Tak nevím čí plašit. U obou jsem nic takového neměla.
Máte něco podobného?
@anniej já toto právě u těch dvou neznám. Už nemůžu skoro udělat krok bez bolesti. Schody jsou moje smrt.
Třeba u prvního ani nevím kdy zátka odešla. U druhého v den prasknutí vody,ale vyvolání bylo druhý den kvůli nepostupovani porodu. Od půl třetí v noci do rána druhý den stále na dva cm
@msgracia no mě nebylo dobre jak píšeš..jela jsem k Dr a nechal si mě v nemocnici, protože jsem se začala otvírat. Pichli mi kortikoidy.. Nad ránem jsem začala tiše rodit, a když mě zkontrolovali na vizite v 8hod volali už do druhé nemocnice že musím jet rychlou, protože rodím. 28 týden dcera se drala ven..
Takže opatrně..myslela jsem ,že jsem se jen unavila tím jak jsem myla podlahu po malování pokoje..
@msgracia Z toho, co popisuješ bych být tebou mazala na pohotovost. Beze srandy. Když jsem měla tlaky v podbřišku a bolesti při chůzi, tak jsem málem předčasně porodila.
@msgracia jak psala@hennrietta. Je lepší se jet nechat zkontrolovat. Já jsem měla ten divný pocit v břiše a bolesti jak kdybych měla dostat průjem. Bylo to jiné než kontrakce. A znamenalo to to, že přestala fungovat placenta. My jsme přijeli včas a malá se zachránila.
Nechci nijak strašit. Ono to může být cokoliv, ale taky může být všechno v pořádku.
Přesně, raději bych šla k lékaři, ať máš jistotu. Každopádně držím moc palce 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hlenosopel může být i zátka. Já jsem dnes 36+5, to pnutí a bolesti v podbřišku mam taky, ale to jsou jen poslíčci. Kdyby ses ale necítila, jela bych na kontrolu pro jistotu. Věř své intuici. Držím palce 🍀