Ahoj. Potřebuju radu, spíš názory...mám bříško dole nebo ne? Dnes mě na prohlídce zubů zubařka s úsměvem uvítala s tím, že asi brzo porodím, když mám tak nízko bříško....zdá se vám to také tak?
Jsem 34tt
Nezdá se mi, že by bylo dole 🙂
@leilinka1234 diky. Ja prave nedokazu posoudit..sice mi to pred par dny rekla jeste i kolegyne, ale ostatni to vyvratily...tak nevim...jsem pak z toho lehce nervozni
Ja mela bricho vys nez ty u obou deti, nekleslo mi ani den pred porodem...
Nemáš.Mas ho podle normálně.
Neřekla bych že je moc dole jak se blíží konec těhotenství respektive se blíží porod tak bříško klesá ale na brzký porod to zatím nevypadá 😉
Lidi toho nakecají :D Já už jsem ke konci ty rozumy o těhotenství a porodech pouštěla jedním uchem dovnitř a druhým ven. Podle mě normální těhotenské bříško, ze kterého se dá vyvěštit pouze to, že se za nějakou dobu narodí nové miminko 🙂
Diky za nazory. Byla jsem dnes na gyn ukoncit PN a vyresit nastup na MD a sestricka na me koukla a rekla, ze je to jeste ok. Tak doufam jeste vydrzime
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak ještě záleží v jakém sis týdnu? Já 37 a už asi týden ho mám níž,vycetla jsem,že je to normální,tak se asi nemusíš moc strachovat. Mimco už se chystá,jde víc dolů,tím pádem pořád záchod po ruce ale zase se lépe dýchá 😉