Holky, chci se zeptat od když jste pily a jedly a maliníkový čaj a lněné semínko. K maliníkovému čaji kolikrát denně a v jakém množství a k lněnému semínku - měly jste semínko hnědé nebo zlaté? Jaký je mezi nimi rozdíl? ... http://www.bioletnany.cz/sortiment/semena-bio-/...
Já v prvním těhotenství pila maliníkový čaj asi 2x denně jeden hrneček, ale nevím, na mě asi moc nepůsobil :-/. Se lněným semínkem taky nemám zkušenost, chtěla jsem ho koupit, ale nakonec jsem to už nestihla.
Ja uzivala pri druhem tehotenstvi oboje a myslim, ze v mem pripade asi pomohlo, porod mel hladky a rychly prubeh i porodni asistentka se divila, byl to totiz muj prvni prirozeny pirid, takze vlastne prvorodicka
Myslím, že jsem měla hnědé, někde jsem četla, že už je lepší když je nadrcené, kupovala jsem ho v DM drogerii od Alnatury. Začala jsem s obojím tak měsíc před termínem porodu, jeden týden šálek a ten poslední týden až tři šálky čaje. Dvě lžičky semínka jsem vždycky povařila v troše vody, aby se vytvořil takový ten sliz a dávala jsem si ho do jogurtu, jinak bych ho nepozřela.
lněné semínko je jedno jaké. když drtit, tak až doma a před konzumací. Nekupovat nadrcené! Lněné semínkopo nadrcení podléhá rychle oxidaci a není vhodné ho nadrcené konzumovat po více jak 30ti minutách. Nejlepší vliv na porod má čaj z lněných semínek, kdy se 1 - 2 lžíce lněného semínka povaří s 3 dcl vody. Povařtezhruba10 minut, poté sceďte a teplé vypijte.
pila jsem jen maliník tak měsíc až dva před porodem - přesně nepamatuji nejprve 1x denně hrnek (250ml) pak když se to přiblížilo 2x
nevím co mi pomohla ale porod byl fofr - 🙂
Já měla semínko z Dm, ráno jsem ho zalila vařenou vodu, nechala vyluhovat, pak jak seslizovatělo a vychladlo, ta jsem ho zalila džusem, když nebyl tak sirup s vodou a popijela..
Maliník jsem pila měsíc před porodem 1-2x denně..
Porod byl krásný, rychlý a dá se říct, že bez velkých bolesti 🙂
U obou porodu jsem pila caj a jedla seminko v jogurtu. Vysledky nula nula nic. Za me to nefunguje.
@happylenulka Diky za navod, ja porad premyselala co s nim delat 🙂 slysela jsem i doporuceni, ze se muze pridavat treba do polevky, ale denne si delat polevku se mi nechce, tak zkusim i ten caj
holky zeptam se. Mam otevrela jsem Malinikovy caj- origos zapeceteny a na oko mi to prijde jak kdyz by se tam dostala vlhkost a neni sypky.Je to normalni?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já pila maliníkový čaj od 35tt, 3x denně hrnek(2-3dcl) se lněným semínkem nemám zkušenost 😉