Dobrý den maminky.. Prosím vás, můžu jíst lněné semínko a zároveň pít maliníkový čaj? Začnu od 35 týdne, podle dávkování. A to lněné semínko mám nedrcené, stačí pořádně pokousat nebo dát předtím do vody? Děkuji za odpověď.
Já ho jednou namočila a to bylo něco 😂 fuj. Taky jsem pak hodně dlouho Kousala tuším lžičku. Stli to mělo efekt nevím. Ale dobrý pocit jsem z toho měla 😀😉
Klidne si davej oboji. A mov doporucuji delat denne masaz hraze, pokud jsi jeste nezacala.
Ja slysela, ze odvar. Jedna lzice na pul litr vody, rozvarit..
já si ho dávám lžižku do hrnku a zalívám zároveň s maliníkovým čajem, dělala jsem i u prvního porodu + masáž hráze, aniball a homeo, Porod v klidu a bez zranění, takže si to hodlám zopakovat
jj díky, zkusím obojí, za měsíc mám začít. jinak ta masáž hráze, toho se trochu bojím, ale byla jsem na před.kurzu, tak nám o tom říkali, jak kdy atd..... ;););)
Pila jsem maliník a lžičku semínka (zalitou horkou vodou a odstátou přes noc) v jogurtu. K tomu masáž hráze a první porod bez poranění, bleskurychlej s malinkým nástřihem 🙂
Já doporučuju masáž hráze a Aniball, byla jsem bez poranění s čtyřkilovým mimčem. Ale lněný semínko jsem začala brát pozdě (cca týden před termínem) a maliník vůbec. Porodní cesty jsem taky měla nepřipravený, bůhví jestli by to teda pomohlo, ale takhle jsem rodila skoro dva dny :D
Budu brát obojí.. Čaje miluju a semínka mi nevadí. Byla jsem na předporodním kurzu, jen příprava na porod a porod, můžu říct, že se těším. Napětí a nervozita zmizela. Díky za vaše odpovědi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Určitě můžete obojí naráz. Lněné semínko jsem si nadrtila doma a dávala do jogurtu. Jinak jsem ho nemohla pozřít. Řekla bych že by se mělo namočit, jinak to nebude mít takovej účinek, důležitá je ta slizová konzistence, nebo jak to říct.. .