Ahoj holky,mám neustále opakující se záněty a už mě to nebaví a docetla sem se že lichořeřišnice je skvělá akorát nevim zda se muže v těhotenství někde píší ze ano někde ne,nemáte prosím někdo zkušenost ?
@levandule_k jeeee mockrát děkuji ♥️
Ahoj já jsem 24 tt a lichořeřišnice mi byla doporučena porodní asistentkou. Je dobrá na záněty i na streptokoka. Co jsem pochopila tak píšou, že není vhodná pro těhotné z důvodu, že tinktura obsahuje alkohol. Porodní asistentka mi proto doporučila jí kapat do horkého čaje, aby alkohol vyprchal. Piju to a zatím dobrý.
Z lichořeřišnice se dělá tinktura, nevhodnost není kvůli bylině, ale alkoholu. Stačí ho nechat vyprchat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Byla jsem na přednášce Porod očima bylinkáře a porodní asistentky, co pracuje s bylinkami. Říkala, že v těhotenství se můžou vesměs všechny bylinky s citem.
Jinak já o lichořeřišnici nevím, že by měla vliv na vývoj plodu, prokrvení dělohy atd.
Tady je seznam bylinek, které by mohly být problémové https://www.bylinkyprovsechny.cz/tehotenstvi/by...
Jinak bych položila dotaz na stránkách v odkazu, webovky vede jeden doktor, který je zároveň bylinkářem, takže se vyzná v klasické medicíně i bylinkách.