Ahoj holky,
Jsem ve 39 tt.
Včera jsem byla u doktorky, čípek byl pevný na porod to nevypadalo.
Večer jsme se s manželem milovali a zacala jsem krvácet.Behem tehotenstvi jsme se normalne milovali a nikdy takovy problem nebyl.
Nechtela jsem plasit a rikala jsem si, ze pockam do rana,nekrvacim ale kdyz se utru toaletnim papirem i ted rano tam krev je.
Myslite ze jsme jen podrazdili cipek? Mám vyrazit k Dr.?
Děkuji za rady 🙂
Zátka neodešla, jen krev..
@bajsinka a cítíš pohyby?
Ano cítím.🙂
@bajsinka no, mně při prvním odešla taky v 39tt po sexu. Ale nebyla to jen krev. Záleží, jak se cítíš. Já bych asi radši jela na kontrolu.
@bajsinka dost možná to nic b není, ale krev takhle na konci těhotenství je lepší vyšetřit.
No kdyz jsem sla po sexu na zachod, tak do záchodu neco zbluňklo, myslela jsem, ze sperma. Myslis, ze to mohla bych zátka?Asi raději zajdu. Za jak dlouho jsi porodila?
@bajsinka No ona ta zátka byl spíš hlen s příměsí / nitkami krve. A odcházela mi dva dny. Pak jsem za pár dní rodila.
No, raději půjdu, díky za rady 😉
Já třeba mela jednu část zátky totálne rudou,jak cervena/hneda sraženina..ale bylo to už v porodnici,když se ve me furt hrabali..Taky bych jela, držim palce 😉
Nemusí to nic být. Ale takhle před termínem bych se už trochu bála.
Díky holky 😉
Ahoj, já byla včera na normální prohlídce a po tom, co mi doktorka sáhla na čípek jsem začala krvácet, trvalo to asi půl hodinky, doktorka měla rukavici od krve docela hodně.. pak už jen došpiňování. Byla jsem tam dlouho, takže proběhla za pár hodin i další kontrola:D závěr byl podrážděný čípek, prý jak je to tam všechno už překrvené a bobeš má hlavu dole, tak to víc tlačí a je jednoduché něco takového vyvolat, zátka to prý nebyla...takže mně jen znovu prohlídla a v pohodě, dneska ještě špiním. Uvidíš co ti poví, kdyby se mi to stalo doma, taky bych taky vyrazila pro jistotu, nikdy nevíš=)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@bajsinka
Hlenová zátka ti už odešla? Je to jen příměs krve?