Ahojky měl jste někdo problém ke konci těhotenství s křečáky a s metličkivymi žilkama? Pomáhá na to nějaký krém? Popřípadě metličkové žilky se nekomu po porodu zatahly? Mé nohy uz ted vyoadaji strašně nedovedu si představit že mi to zůstane
Mám s křečáky problém od puberty, první těhu jak takž, ale teď se mi to hrozně zhoršilo. nohy bolí, pálí a jediná úleva je celodenní nošení kompresivních punčoch a chvilkový odpočinek ;) po porodu se to asi trochu zlepší, ale asi to budu pak řešit chirurgicky ;)
@popelucha asi budu muset doufat že se to zlepší..... Jinak to budu muset řešit taky chirurgicky 🤔 používám krém od Tiande každý večer ale žádný zázrak to není
Na křečovky se musí jít látka "rutin". Tu najdete např. v pohance🙂
@karolpr Ne tak rychle. https://www.celostnimedicina.cz/kde-vsude-je-pr...
@danielaa1988 Ahojky, hele krémy fakt na křečáky bohužel ne, to nepomáha. Skoč k doktorovi. Jestli je vážně máš, napíše ti prášky. Nejčastějc asi Detralex. A pak tě bude hlídat i po porodu. Často dají i rady na změnu životního stylu (jídelníček viz tady ta pohanka a doporučená cvičení). Zeptej se klidně rovnou na kontrole na gyndě. Ale řeš to.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,ja mam vzdy hrozne krecaky, metlicky i vyhrezle behem tehotenstvina te noze,kde je dite stoceno a utlacuje zily. Vzdy se mi to po porodu zpravilo 😊 mazu teda priesnitzem, ale to na to vliv mit nebude....