Ahojda holky, jsem dnes 35+6tt, na kontrole jswm byla po ctyrech tydnech. Chci se jen zeptat, jak casto chodite? Dr.me objednal na dalsi kontrolu 4dny pred terminem, mozna jsem paranoidni, ale prijde mi to jako docela pozde 🤣
Jak jste na tom Vy?
Jako až za měsíc tě pozval ???? 😲Od 36tt chodím na kontrolu každý týden .
Také chodím od 36 tt každý týden 🙂
Prave ze me to prijdr divny, vlastne cely tehu po sesti tydnech, kdyz mezitim byla genetika, tak az po dvou mesicich. Minuly tyden jsem spinila, tak me to prijde hrozne stresujici
A kde budeš rodit? Od 36 TT se dá už chodit na kontroly přímo do porodnice,tak že by ses má něj vyprdla a dohodla se v porodnici....
@sylvka v Olmiku, v pondeli jdu na registraci, tak se tam zkusim domluvit. Fakt mam strach
Možná bych mu i zavolala a preptala se, jestli mas opravdu prijit jak ti rekl, ze už budeš mít termín a nebo taky už muze být maly na světě a i bych se optala jestli tedy mas začít chodit do porodnice. Za to nic nedas. 🙂
Chodila jsem každý týden ,ale můj gyn nedělal utz , dělal jen vnitřní vyšetření a ozvy , ale já se sním prostě domluvila ať mě už předá do porodnice . Na tvém místě bych se s ním také domluvila
Já chodila cele těhotenství po měsíci a od 34tt po 2 týdnech, ale stihla jsem stejně jednu kontrolu a ve 37tt už rodila :D
On možná už pocita s tím, ze už si te převezme porodnice. Ja mám teď taky naplánované kontroly u dr po měsíci až do prosince (koncem prosince mám termín, poslední kontrola u dr 2 týdny před) ale počítám s tím ze budu chodit zároveň každý týden do porodnice tak jako s předchozím prckem.
Jasný, já se byla registrovat před 14 dny a ptali se mě,jestli chci dochodit u sebe na gynde,nebo u nich. Tak se prihlas k nim a máš to 👍
Diky holky, jo, v pondeli jsem se objednala na registraci, tak se domluvim tam. S prvnim jaem chodila co mesic, a pak uz od 34tt byla v nemocnici, takze timhle jsem nepolibena. Ozvy mi zatim nikdo nedelal
Neni to divny. Od 1.1.2020 se výrazně změnilo proplaceni pojistovnama a system zvani tehotnych. Do 32 á6 tydnu. 32-40 á 4 tydny. Po termínu á tyden. U fyziologickych, bezproblemovch.
Samozrejme nekdo chodi casteji a je to vule gynekologa. Otazka, co bys chtela aby na tobe kazdy tyden vysetroval?
@hezz17 Tak vzhledem k tomu, ze jsem po konizaci, po potratu a mam riziko rustove restrikce 1:50, tak jsem myslela, ze ty navstevy budou jednou mesicne, a takhle ke konci castej
No hele kazda porodnice je schopna obstarat dite 36+, takze tady uz konizace/po potratu nehraje roli. Ta restrikce mozna, kdy mas naposled delany vahovy odhad?
@hezz17 minule pondeli, a ted jdu 15.znovu
Tak nechapu kde je problem? UZ biometrie nema význam delat častěji nez 1x za 14 dni.
@leymea ok, diky ;)
mě viděl v 35.týdnu.do porodnice jsem měla jít v 38.týdnu a porodila v 36.taky se mi to zdálo po 3 týdnech pozdě.a měla jsem "v nose".zavolala bych a přeptala se
@bessinka dekuji 🙂
Od 30 týdne kvůli preeklamsii a těhotenské cukrovce každej tyden
Já měla iugr a chodila jsem asi od asi 30. Týdne jednou týdně a od 32 snad á dva dny a bylo to naprosto nesmyslný a příšerný psycho, protože za dva dny dítě kupodivu nevyrostlo, plus ještě ty váhový odhady dělal pokaždý někdo jinej plus jsem vždycky šla až poslední, protože mladý doktor v poradně se snažil ke mně dohnat staršího, aby to nebylo na něj (jsem doktorka, kolegyně)
Od 36tt jsem chodila po týdnu, prý je to tak běžné
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja chodim cele tehu po 14ti dnech 🤷♀️🤣