Dobre rano, jen se chci zeptat na vaše zkušenosti. TP 1.12 poslední prohlídka byla ve středu dále si mě pan doktor pozval na 7.12 takže skoro týden po termínu. Měly jste to takhle taky některá? Není to dlouho? 😉 díky
@xxkatka90 já už taky další kontrolu nestihla, to ráno jsem porodila. Pokud je vše v pořádku tak bych neresila, spíše už bych plánovala porodnici ❤️
@xxkatka90 měla jsem to podobné, neboť byli vánoční svátky a řekl mi akorát, buď se uvidíme nebo zavolejte, že jste porodila. 😂🙈 Pro klid duše jsem 1-2x zašla na pohotovost, na kterou mě doktorka i odkázala, kdyby něco. Rodila jsem týden po termínu a díky bohu to vyšlo i na službu mé doktorky, ke které jsem chodila celé těhotenství, takže to byla nakonec pohodička, že jsem nemusela volat a ona věděla co a jak semnou je
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@xxkatka90 Já byla na kontrole pár dní před TP a doktor říkal, že buď se uvidíme dřív a nebo až na další kontrole, která byla taky až po TP 😁 porodila jsem nakonec v termínu