Kolik vážila Vaše miminka ve 32tt?

lee92
15. čer 2017

Ahojky maminky těhulky, chci se zeptat kolik vážili Vaše miminka ve 32. tt? Dnes jsem se od Dr. dozvedela, že mimi váží 1999g. Ze nozicky a hlavicka odpovida o 2 tydny starsimu miminku, nez jsme. Ze samo tam muze byt odchylka. Tak se chci zeptat kolik měli nakonec Vaše miminka když se narodili? Bojim se, abych nemela uplneho obrika 😀

Děkuju za idpoved 🙂😀

superkousky
15. čer 2017

Poslední syn se narodil ve 33tt a měl 2590g.

tesinka
15. čer 2017

První syn ve 31tt 1980g, narodil se 3 dny před termínem a měl 4000g, druhý měl ve 31tt 2200g a 10 dní před termínem 4360g.

kaja2016
15. čer 2017

40tt 2850kg, holcicka. Kolem toho 33tt mi rikali, ze je o tyden mensi a ze pokud odchylka neni vic jak 14 dni v obou smerech, tak se tim neznepokojuji....

janicka_tkanicka
16. čer 2017

@lee92 jako upřímně, naděláš s tím něco? Houkneš na něj "Ty tam, nech toho! "? Mně v den porodu řekli na UZ, že má 3,5 kg, za půl dne pak měl najednou bezmála 4. Je to jen odhad a zdaleka není tak přesný, jak bychom doufali. Takze fakt nemá smysl to zbytečně řešit. Užij si, že se ti to krátí a brzo budeš mít prcka doma 🙂

astyna
16. čer 2017

Kamarádka mi pořád brečela do telefonu, že ji straší velkým dítětem, v den porodu odhad 4kg a narodil se ani ne 2,5kg chroustik 😀DDD

leki
16. čer 2017

Velkeho se neboj, vubec to nemusi byt o to horsi. Ja mela odhad 4kg, mrnous vazil nakonec 3.98 kg, hlavu 37 a porod podle me nebyl nic hroznyho (jen dlouhej) a mela jsem nejmensi poraneni za vsech svych kamosek (zatim 5) i kdyz mely mimco o 3 kg 😉

leki
16. čer 2017

Jo a svagrova mela u obou deti vetsi odhad nez byly. U starsiho uz nevim jak velkej, ale u maldi byl odhad 3.5 a v realu mela 2.8 tak rozdil hoodne velkej.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru