Ahojky maminky těhulky, chci se zeptat kolik vážili Vaše miminka ve 32. tt? Dnes jsem se od Dr. dozvedela, že mimi váží 1999g. Ze nozicky a hlavicka odpovida o 2 tydny starsimu miminku, nez jsme. Ze samo tam muze byt odchylka. Tak se chci zeptat kolik měli nakonec Vaše miminka když se narodili? Bojim se, abych nemela uplneho obrika 😀
Děkuju za idpoved 🙂😀
První syn ve 31tt 1980g, narodil se 3 dny před termínem a měl 4000g, druhý měl ve 31tt 2200g a 10 dní před termínem 4360g.
40tt 2850kg, holcicka. Kolem toho 33tt mi rikali, ze je o tyden mensi a ze pokud odchylka neni vic jak 14 dni v obou smerech, tak se tim neznepokojuji....
@lee92 jako upřímně, naděláš s tím něco? Houkneš na něj "Ty tam, nech toho! "? Mně v den porodu řekli na UZ, že má 3,5 kg, za půl dne pak měl najednou bezmála 4. Je to jen odhad a zdaleka není tak přesný, jak bychom doufali. Takze fakt nemá smysl to zbytečně řešit. Užij si, že se ti to krátí a brzo budeš mít prcka doma 🙂
Kamarádka mi pořád brečela do telefonu, že ji straší velkým dítětem, v den porodu odhad 4kg a narodil se ani ne 2,5kg chroustik 😀DDD
Velkeho se neboj, vubec to nemusi byt o to horsi. Ja mela odhad 4kg, mrnous vazil nakonec 3.98 kg, hlavu 37 a porod podle me nebyl nic hroznyho (jen dlouhej) a mela jsem nejmensi poraneni za vsech svych kamosek (zatim 5) i kdyz mely mimco o 3 kg 😉
Jo a svagrova mela u obou deti vetsi odhad nez byly. U starsiho uz nevim jak velkej, ale u maldi byl odhad 3.5 a v realu mela 2.8 tak rozdil hoodne velkej.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Poslední syn se narodil ve 33tt a měl 2590g.