Krásný den všem!
Holky prosím vás, jak jste to měli se spánkem? Já si připadám, jak kdybych snad nebyla vůbec vytížená.
Vcera jsem šla spát po 22 hodině a od 00:45 už jsem byla vzhůru, vůbec poslední 2 dny nemůžu spát. Ráno jsem usla asi na 2 hodiny a zase jsem vzhůru a cítím se jak kdybych prospala celý den. Přitom včera jsem byla například v Olomouci na kontrole ( jsem 36+3tt, dr říkala, že má malý docela nízko hlavičku), potom klasika, procházka, nakoupit, uklidit.... V noci se mi začíná ucpávat nos a pořád kycham..
@lencis1vv ucpaný nos a nateklá sliznice v něm Ev s nulovým či průhledným sekretem je ,,dílo " hormonů .Nevím přesně zda to souvisí s porodem , ale je to častý zdravotní problém těhotných žen .Doporučuji probrat s PL zda by sis nemohla před spaním lupnout nějaké antihistaminikum (Zodiac,Zyrtec Analergin atd) , spát s vyvýšenou hlavou , eventuálně proplachování sliznice vincentkou či mořskou vodou ...je to normální nebuj , ale jestli porodis to nevím 😊
já nespala snad od 34tt :D jakože spala jsem hodinu, pak 3 koukala do stropu, pak 2 hodiny apod. mezitím jsem xkrát převlíkala pyžamo, protože jsem měla z prsou už solidní mlíkárnu a furt to všude teklo.. rodila jsem 39tt
Já trpěla nespavostí od 4.měsíce. Usla jsem většinou kolem 23:00 a v 01:00 jsem byla vyspaná a usla kolem 04:00 a v 6:00 jsem vstávala a byla jsem vyspaná a za celý den jsem nepociťovala únavu. Na konci těhu už jsem nespala i skrz prcka,jak pořád kopal,špatně se mě spalo a bohužel že jsem si nenaspala do zásoby. Máme doma nespavce a už jsem se 7.měsíců nevyspala dýl jak 2.hodiny v kuse
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemůže to mít třeba souvislost s brzkým porodem, nebo jste to tak mely také? 🤯🌻