Ahoj maminky a zároveň milovničky koček všechny vás moc zdravím.
Chtěla jsem se touto cestou zeptat jestli některá máme zkušenost s kocourkem v těhotenství .
Jsem již ve 36 tt a nás briťák Falco se chová jinak. Často se přijde semnou nebo spis s bříškem pomazlit kam se hnu jde taky a pořad na mě mňouká 😳🙏🏻.. a to ho mazlim dam jídlo házím mu jeho oblíbenou hračku ale proste pořad na mě mňouká. Je hodně komunikativní ale nevím co po mě chce 🥴.. mate některá stejné zkušenosti ?
Jeden kocour mi dělal to samé, druhý nezájem. A po narození syna to tak pokračovalo, jeden je k němu hodně kontaktní / mateřský a druhý to má na háku celou dobu.
@terezakubis Náš kocour se ode mě celé těhotenství nehnul, pořád se mi tulil k bříšku, předl 😊 Když jsem byla v porodnici, tak to prý špatně nesl, pořád mě hledal. Potom byl chvíli hodně fixovaný na manžela, možná chápal, že potřebuju prostor 😂 Teď už je zase normální.
Naše kočka nikdy nebyla taková, že by vlezla třeba pod peřinu, vždycky jen na polštář. Nevím, jestli to vycítila, ale jak jsem otěhotněla, začala se pod peřinu dožadovat, spala u břicha, očuchávala ho, postupem času začala na břicho chodit a přede, koná pravidelné “mazlící seance” a několikrát za den za mnou přiběhne s křikem a musím jí na sebe pustit.:D Teď mám každým dnem rodit a mám pocit, že za mnou chodí čím dál víc. Snad pak nebude z prcka vyděšená a pozná, že chodila za ním.🙂
@terezakubis Kocour mi zásadně chodil příst na břicho, jen když mi už fakt bylo vedro a chtěla jsem ho sundat, bránil se zaseklýma drápama a zuby v triku. 😀 Na konci už ke mně měl zákaz, jak jsem byla rozdrapaná. Zmetek se mi pak chodil mstít značkováním kočárku..
@terezakubis u nás kartouzak strašně tulici ale i před těhu.. během tehu mi hodně lehal na klín. Ted s malou ke me leha taky😀❤
Teda holky to máme mazliky 😻 no jsem moc zvědavá až se maličký narodí co na nej Falu . 🙏🏻.. každopádně moc dekuji za vaše fotecky a komentáře 👍
Naše kočka spíš využívala mé velmi časté přítomnosti na kanapi a polehavala na mě celé dny. Ale s břichem se nemazlila, ale ten předoucí motor musel syn zaručeně slyšet! Po porodu zkoušela v seancich pokračovat, ale jaksi jsem neměla čas.. tak tu porodila, odchovala a odstěhovala se i s potomstvem k sousedce. Teď občas přijde, ale dítě z principu ráda nemá a vyloženě před ním zdrhá (což se jí úplně nedivím, ten nadšený ryk a dupani běhu by donutil k ústupu i tygra).
To je roztomilé 😍 Já mám obyčejnou kočku, té už je 12 let. Taky se mi vždy mazlila s břichem a byla se mnou jak pes. Když byla malá na zahradě v kočárku,tak u toho kočárku kočka seděla celou dobu a jak už malá povyrostla,tak jí kočka učarovala. Máme ještě 3 další,ale jen tahle jí zajímá a směje se na ní,jak kdyby byly staré známé 😄 celkově má ráda kočky,furt tahá plyšovou růžovou anebo šedobílou, a nebo v TV když je něco o kočkách to hned ječí.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terezakubis my jsme měli to samé, a po porodu už kocoura jsme neviděli, schovával se v koupelně tak 2 týdny, až potom se vrátil do normálu ☺️