Kdy vám naplánovali císařský řez?

2. čer 2022

Všichni lékaři mi říkají, že pujdu na císařský řez, ale stále odkládají, aby mi řekli přesný datum. A přitom jsem 38tt, prý si to domluvíme příště. To už budu 39tt.
Kdy to plánovali vám? Taky až tahle pozdě?

jeyre
2. čer 2022

Já šla na plánovaný 40+1. Čekalo se, jestli se rozběhne spontánní porod, naplánovali jsme to až na poslední poradně před termínem....asi záleží i z jakého důvodu ho máš indikovaný.

jaja01k
2. čer 2022

Já jsem řešila, jestli rodit přirozeně nebo císařem a musela jsem se rozhodnout do 38+0, to byl termín, kdy už by mi císař naplánovali na konkrétní datum.

martulka88
2. čer 2022

Tam opravdu záleží důvod. Já to měla pro nepříznivou porod.anamnézu + malý měl odhad 3,5kg a moje porodní cesty nejsou na takové miminko uzpůsobené. No a termín mi doktor řekl, že to bude 38.týden. Nakonec mi dal SC 38+1.

marcicek84
2. čer 2022

Taky v 39 tt a rodila jsem 39+5

sarrita
2. čer 2022

Já měla císaře kvůli tomu, že malý byl koncem pánevním. Termín jsem měla naplánovaný 2 dny před termínem porodu.

ee.liska
2. čer 2022

Měla jsem naplánováno na 39tt,prcek byl KP, nakonec ale nebyl potřeba, rozhodla jsem se rodit vaginálně

nina004
3. čer 2022

Ja som šla cisárskym kôli tehotenskej cukrovke a veľkým dávkam inzulínu. Mal mal veľký váhový odhad cez 4kg v 36tt. Naplánovali mi prvý možný termín ,kedy sa bude brať malý ako donosený 38+0tt

copinka
3. čer 2022

První CS 39+0 a druhý a třetí 38+0 bylo to vždy v srpnu tak jsem byla i ráda, že byl co nejdříve.

nazka
3. čer 2022

Mně to naplánovali hned ve 34.tt,prvne když jsem přišla do nemocnice na kontrolu. Kamarádce to minulý týden řekli den předem 🤷‍♀️
Já byla na cs 38+3 a kamarádka nějak podobně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru