Holky jsem dnes 37+0 a od rána pořád chodím čůrat(proudem) i když moc nepiju a už jsem byla asi 5 krát na velký. Pořád mě bolí v podbřišku, pálí v pochvě a bolí /píchá v zádech. Myslíte že když bych jela na pohotovost a požádala je že mi udělají Hamiltona nebo mi dají prášek na vyvolání? Ty bolesti jsou šílený
@sandrasevcikova Ja jsem tedy zatim pouze v patym mesici, a tak nemam zkusenost, ale dyt mate jeste tri tydny cas? 😕
Nemyslim si, ze vyvolavaji porody jen tak z “rozmaru”, ze vas neco boli a uz to nemuzete vydrzet 😕
Fakt ne🙂 Porod se nevyvolává kvůli nepříjemným pocitům, ale z vážných zdravotních důvodů. Čistě teoreticky můžeš ještě měsíc být těhotná. Buď ráda, že je aspoň zima a nemusíš se pařit ve čtyřicítkách vedrech, jak jsme to zažily některé jiné...
@sandrasevcikova problémy už tu řešíš tak dva měsíce, tvrdila jsi, že všechny děti rodíš ve 36tt, tak buď ráda, že “přenášíš” a nevymýšlej hovadiny jako např. Hamiltona 🤦🏽♀️ To už vydržíš tu chvíli, ne?
a ted se dívám ,nedávno si tady psala že máš strach z předčasného porodu a ted by si chtěla porod předčasně vyvolat,to jako fakt?
Já jsem 37tt a mám něco zablokovaný v zádech, že regulérně nemůžu chodit. Jen, když se opírám a nadlehčuju pravou stranu. A i tak to bolí jako čert. Do toho se musím starat o 14m nechodici dítě. A stejně by mě v životě nenapadlo chtít Hamiltona nebo rodit tak brzo. 🤦
@sandrasevcikova To asi nemyslíte vážně....😕
Já mám termín dneska a poslíčky už od Vánoc. Dneska se přidaly bolesti zad jak kdyby mě někdo přetáhl trubkou. Pokud mi porod během noci nezačne, tak zítra na kontrole v porodnici mám v plánu Hamiltona ještě odmítnout kdyby nabízeli a zkusit to vydržet, než si malá řekne sama....Takže asi chápu jak se cítíš, ale nikdy by mě nenapadlo chtít mimino "vyhánět" tak brzo když pro to není závažný důvod. Zatni zuby a vydrž. Je to nejlepší co můžeš miminku dát.
@sandrasevcikova jako, že přijedeš na pohotovost, řekneš, že těhotenství tě nebaví, tak ať to dítě z tebe dostanou? To snad ne tohle
@sandrasevcikova Tohle je minimalne ctvrta diskuse na tema, jak to tehotenstvi uz nedavate. Je to vase pate dite, věděla jste do ceho jdete (alespon zhruba), tak se dejte do kupy a vydrzte!
@ema90 Já takové chvilky občas měla. 😀. Po 4 noci poslíčků jsem chlapovi doma fňukala, ať ji vytáhne za vlasy ven, že už to nedám. 😀 A to je mi jasné, že porod bude o dost horší záležitost.
@michaela666 Ale jo, vsak ja si to nemaluji, ze to finale bude kdo vi jak super. Ale takovy sceny pri patym diteti? 🙈
@ema90 To už jsou většinou zasloužilé maminy a některé by si poradily i bez doktorů.
@sandrasevcikova Výdrž chápu tě jak se cítíš. Ja jsem u prvního dítka cca od 37 týdne trpěla na krizové bolesti a byli fakt hrozně někdy jsem nemá dny, že jsem nemohla chodit. Dělali mi hasmiltona až den po termínu a to ještě z důvodu špatných ozev. A u druhého dítka jsem cca od 35 týdne trpěla s krční páteří a vyšším tlakem několikrát jsrm skončila k na pohotovosti a nikdy nikdo mi neřekl, že budou porod vyvolávat dříve a rodila jsem v termínu. Takže pokud nejsi v ohrožení života ty nebo miminko, tak si myslím, že je zbytečné jezdit na pohotovost.
Myslim si ze na pozadani jen tesne pred terminem nebo po terminu. Ja je zadala asi den po terminu ale neslo to pry kvuli otevreni. Je tam potreba byt malinko otevrena. 🙂 ale za tri dny uz mi ho udelali. Nebyt hamiltona tak asi dodneska rodim 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
tak tohle ti jen tak na požádání nedají