Kdy jste se začaly otvírat?

eliesch1
20. zář 2018

Ahoj holky, tak mě zajímá, v kolikatem týdnu jste se začaly otvírat a v kolikatem týdnu vám odešla hlenova Zátka?

miba10
20. zář 2018

@eliesch1 to je u každé jinak. Mě začala odcházet zátka ve 37tt,ale zamčeno na 100 zapadu. Otevírat jsem se začala až když jsem šla rodit. Do té doby se nic nedělo

evee24
20. zář 2018

Me zátka par hodin před porodem. A na prst sem otevřena chodila měsíc před porodem. Prý předčasne porodim a nakonec přesne na den.

jenny91
20. zář 2018

Mně zátka asi neodešla vůbec... A otevírat jsem se začala až po deseti hodinách kontrakcí, byla jsem 40 plus 3.

popelka1984
20. zář 2018

zátka mi odešla pár dní před porodem a otevřená na 1 cm jsem byla přibližně týden před

jarmarca
20. zář 2018

Ja mela cipek 4 cm a zavreno a za tyden jsem porodila...zatka neodesla vubec a za 6 hodin od prvni kontrakce bylo hotovo🙂 kazda to ma uplne jinak..

sarkoc
20. zář 2018

asi je to fakt různé...mě odtekla 36+5 tt plodová voda (zátku jsem nějak nepostřehla), tak jsme se vydali do porodnice...tam začaly cca za dvě hodiny nato bolesti, ale otevírala jsem se asi tak půl centimetru za půl dne...v hrozných bolestech...po dvou dnech, když se stále nic nedělo, už jsem hold souhlasila s vyvoláním a pak už to docela jelo, za 3 hodiny jsem se otevřela z nějakých 2 cm na maximum a pak do hodiny byla malá venku...

agneska7
20. zář 2018

U male mi zatka odesla cca tyden pred porodem coz bylo asi 38 tt a rodila jsem 39+2 .a jestly jsem se otevirala nevim. Nikdo mi nic nerikal do porodky jsem prijela otevren na 4 cm. A tet mi odesla zatka v 36tt a zaroven jsem se i otvirala no tet jsem 38tt a stale 2v1

slayc
20. zář 2018

na prst nekdy od 31tt, od 34 na dva a porodila sem v 38+6, ale kontrakce jen do zad a vubec me neotviraly, sem rada, ze sem vubec porodila. Zatka odesla az po pichnuti vody na porodnim sale 🙂

rousse
20. zář 2018

v 30 týdnu se začal zkracovat a měknout čípek, od 32. týdne otevřená na cm a od 33. na 3 cm. Hlenová zátka odešla kolem 36. týdne, tak jsem se radovala a nakonec jsem přenášela a musela na indukci 😀 😀 nepomohlo fakt nic, ani 3 hamiltony - jinak zkoušeli jsme všechno kromě ricinového koktejlu, to jsem odmítla a jedno velké nic😀 ale díky připravenosti porodních cest jsem měla porod nádherný, i když byl vyvolávaný - rychlý, krásný, když nepočítám indukční tablety, naprosto přirozený....

zuzan88
20. zář 2018

Právě běží 37. týden, otevřená na prst a půl cca od 33.-34.

kachna001
20. zář 2018

38+0 otevřená na 2cm, za 10 hodin jsem porodila...hlenová zátka odešla s plodovou vodou na wc po klystyru...do té doby zavřeno na 100 západů 👍

michaluska33
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru