Ahoj prosim o radu, od vcerejska cca 8h me chytli zada. Boli to na leve strane v oblasti ledvin a smeruje to dolu kde citim male ms bolesti. Vana nepomohla snazim se menit polohy a pomaha jen na prave strane... Akorat uz je prelezela neni to pravidelne je to bolest porad jak ste to s poslucky meli vy? Muzou takhle neprechazet? Nebo se jedna o zacinajici porod intervaly nemam zatim zadne... Diky moc za rady ja z tech bolesti asi zdechnu
No nechci strasit,pokud bolest nepolevuje, je porad a v oblasti ledvin, nemate nastydle ledviny treba? Kontrakce jsou pravidelne a polevuji a vraci se..
měla jsem to tak v noci ze čt na pátek - bolesti zad jakoby u ledvin a šlo to i do břicha, teplá sprcha nepomohla, polevilo to až ráno. Už jsem taky myslela, že pojedeme, ale nakonec to přešlo.
@jess20 Ja poslicky nemela ani u jednoho, rovnou kontrakce co se stupnovaly. Radsi bych zajela do porodky at zkontroluji, ze se miminku dari dobre. Radsi dojet 3x zbytecne, nez 1x pozde. Muze ti i mimco nalehat na ledvinu, tak at jeste nemas problemy pred porodem. U prvniho tehu jsem take nevedela, jestli to jsou poslicci bo kontrakce. Kdyz to tak bylo cely den, tak jsem jela pro jistotu do porodnice at jsem klidna. Zkontrolovali me a poslali domu s instrukcema. Druhy den se maly narodil 🙂
Tak ja nevim holky cely den spim ta bolest presla trochu se presunula zase doprava ale s noci se to neda srovnat je me trochu blbe od zaludku tak sem zvedava zda se telo pripravuje nebo z toho nic nebude
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jess20 Ahoj, všeobecně se tvrdí, že horká vana nebo sprcha "poslíčky" zastaví, ale pokud je to začínající porod, spíš se to zintenzivní.. Měla jsem to přesně tak, 😉