Jsem ve 28tt a mimčo stále nechce prozradit pohlaví

kacka1982
13. bře 2015

Je Vás maminky hodně komu se špuntík nechtěl a nechtěl ukázat a stále jste nevěděli zda to bude holka či kluk? Já už mám doma 2 kluky a tak doufám v holčičku, ale každý mi tvrdí že podle břicha to bude zase kluk. Ráda už bych to věděla 🙂

jarmulka
13. bře 2015

@kacka1982 a nemáš foto z uzv? Koukly bychom se na to tady společně 🙂

andrrriiik
13. bře 2015

@kacka1982 Ahoj,mě se to sice nestalo,ale moji mamce,když čekala segru,dnes má 17let.Ta byla tak uvrtěná,že až po porodu zjistila,že je to holka.Dřív to nešlo poznat 😉
A nedej na babské rady.Když jsem čekala dceru,taky mi kdosi s jistotou řekl,že čekám kluka 🙂

kacka1982
autor
13. bře 2015

@jarmulka to právě nemám, vždy otočené zadečkem. Dr. říkal že u tohohle by si ani netipnul, že je zase tak špatně natočené.. Další UZ zase až 8.4.

bobulka_216
13. bře 2015

Ahojky ja jsem v 26TT a taky nevíme ... nechce roztáhnout nožky 😀 V rodině tvrdí i holka i kluk ja na ty pověry nejsem 😀 jinak moje doktorka říkala na 60% holka, ale že to nemůžu brát a jak jsem byla na velkém UTZ v 20TT tak říkal, že asi taky holka ... jenže 60 % je málo to je jak 50:50 😀 možná jak pujdeme na velký UTZ v 30TT tak už možna něco ukaže 🙂

kacka1982
autor
13. bře 2015

@andrrriiik já si pořád říkám že je to jedno co to bude, hlavně ať je to zdravé, ale ve skrytu duše by mě to asi mrzelo že se holčičky nedočkám...

kacka1982
autor
13. bře 2015

@bobulka_216 Já, mám jít na velký 8.4., což budu v 31. TT, tak snad ukáže co chceme vědět. A přesně jak říkáš, nohy u sebe a zadeček vystrčený. Už 3 UZ a pokaždé skoro to samé.

jarmulka
13. bře 2015

@kacka1982 no, tak tady nezbývá, než doufat. Ale zase - holčičky bývají ,,stydlivější,, - moje se také schovávala! A syn se předvedl už ve 12 tt ! A ještě : pokud Ti dělají uzv často - tak z počtu těch uzv by určitě aspoň jednou ten jeho ,,TO,, vykoukl 🙂 . Naděje umírá jako poslední... 🙂

kacka1982
autor
13. bře 2015

@jarmulka , ty jsi mi dala zase naději 🙂 , Ty mí dva kluci se ukázali taky hned a tohle nic a nic. Další už plánovat určitě nebudeme, tak třeba to klapne a pindík tam nebude 😀

bobulka_216
13. bře 2015

@kacka1982 tak to už jsem si řikala že by mohlo ukazat 🙂 jinak s tou stydlivostí je to prej asi pravda 🙂 ale kamarádse řikalai že čeká holčičku v 12TT no jak šla ve 20TT tak je kluk jak buk ... moje segra měla byt kluk a jak se narodila tak byli dost překvapeni že je to holčička ... měla být malý Jarda 😀

bobulka_216
13. bře 2015

@jarmulka jj s tou stydlivosti ... na tom něco bude si myslím 😉

kacka1982
autor
13. bře 2015

No, jsem na to opravdu zvědavá, ráda bych už něco koupila. Po klucích mám věcí hodně, ale co když se zadařila holčička.... Tak buď neutrál a nebo si počkat do toho dubna. To mimčo mě teda napíná 🙂. Manžel říká že holky neumí, tak abych prý nebyla zklamaná 😀

andrrriiik
13. bře 2015

@kacka1982 jj,to je nejdůležitější.Já to vždy věděla co nejdřív,měla jsem na to štěstí 😉 Nechtěla jsem to vědět ani tak kvůli tomu,že bych si přála určité pohlaví,ale ze zvědavosti. 🙂

irenka12
18. bře 2015

A jak ti dělali screening?

kacka1982
autor
18. bře 2015

@irenka12 Normálně klasický, byla jsem na UZ v 15 TT pak 17 TT, pak 21 TT a teď čekám na 8. dubna a to bude v 31 TT. Přemýšlím ještě o 3D UZ,ale uvidíme zda se teď neukáže 🙂

jsnemika
19. bře 2015

Dobrý den budoucí maminky, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění následujícího dotazníku, zabere to pár minutek, mám doma 2 měsíční princeznu a dodělávám školu, píši diplomovou práci na téma kouření a těhotenství. Dotazník je zcela anonymní a k vyplnění pro těhotné ženy, které někdy kouřili, jestli by měl někdo zájem o výsledky ráda poskytnu emoticon děkuji moc za pomoc. Přeji hezký den a hodné dětičky emoticon
http://www.survio.com/survey/d/K9K6R2F0O2A2M5U5U

anysekg
7. dub 2015

@kacka1982 Ahojky 🙂 já jsem teď ve 31. týdnu a taky stále nevíme. Z okolí už nám to nikdo pomalu nevěří. Teď jdeme na velký UTZ 14.04., tak jestli tam se neukáže, tak už to asi necháme být, už je to jen pár týdnů 🙂

v2e2rka
7. dub 2015

Obě děti tajily pohlaví až do porodu, to druhé teda ještě tají =) Prostě ve 20. týdnu na velkém UTZ zkřížily nožičky, otočily se zády a neukázaly a neukázaly. Já jsem je taky nechtěla stresovat nějakým naháněním, tak jsme je nechali být. No a když neukázaly ani ve 30. tak už mi to bylo jedno, stejně výbavičku jsem měla neutrální, těch pár kousků se snadno dokoupí.

kacka1982
autor
7. dub 2015

Koukám že jsou Ti naši prckové pěkní tajnůstkáři 🙂 . Zítra jdu na UZ, budu na konci 31 TT a jestli se zase neukáže tak už se tomu budu smát 😀 . Maximálně si už počkáme těch pár týdnů do porodu 🙂 .

kacka1982
autor
7. dub 2015

@anysekg . Já jdu na velký UZ zítra, tak snad....Tobě držím palce ať se Ti 14. ukáže 🙂

anysekg
7. dub 2015

@kacka1982 Díky moc 🙂 Tak ti na zítra taky budu moc držet 🙂 a dej kdyžtak vědět, jestli se mimísek nakonec ukázal 🙂

svetlanap
8. dub 2015

Švagrová je asi tři dny před termínem porodu a do teď to neví

kacka1982
autor
8. dub 2015

Tak maminky, dnes se konečně ukázal. A do třetice je to opět chlapeček. Podle Dr.o tom není pochyb a i já jsem toho pindíka krásně viděla. Manžel měl opět pravdu že to bude kluk...teď už nepochybuji že holky opravdu neumí😀. No tak sbohem Anničko a ať žije Toník 😀

andrrriiik
8. dub 2015

@kacka1982 Tak to je fajn,a do třetice myslíš,jakože budete mít třetího kluka? 🙂

kacka1982
autor
8. dub 2015

@andrrriiik Přesně tak, budeme mít třetího klučinu. Doma na něj už čekají bráškové 8 a 4 roky 🙂

andrrriiik
8. dub 2015

Juj,tak to bude radosti,samí kluci 🙂 Tak potom ještě čtvrté,tu holčičku,co? 😉

kacka1982
autor
9. dub 2015

No,to už asi ne. Myslím že 3 je už dost 🙂 . Budu si muset jednou počkat až na vnučku 😀 . Naši se vnučky nedočkají...brácha má taky 2 kluky. Z 5 vnoučat ani jedna holka 😀

anysekg
9. dub 2015

@kacka1982 Jee tak velká gratulace k třetímu chlapečkovi 🙂 A Toník je krásné jméno 🙂 no my jsme na tom podobně, já sice čekám první miminko, ale manžel má už dva chlapáky a moje ségra má taky dva malé klučiny, takže hlavně babičky by chtěly vědět, co čekáme, a všichni by rádi, aby se to u nás trochu zarůžovělo 🙂 Ale mně na tom nezáleží, hlavně, ať je zdravé, uvidíme příští týden 🙂

romantika
9. dub 2015

mela jsem to u holky, taky desna neposeda. kluk jak spravny chlap byl vycapenej a vyvaleny cely nářadíčko 🙂))) Jinak bricho jsem mela u obou stejny, u kluka mensi. Tak hold počkejte, je to zase aspoň trochu napinave. Když je zdrave tak bych nic neresila.

anieb
9. dub 2015

Ahojky maminky, no já jsem také v 31tt a malé se pořád nechce ukázat. Navíc to je tak uhemžené mimi, že to snad ani pravda není 🙂 Jak jsem byla těhotná s Mikym, tak ten byl v bříšku spíše klidný, tak jsem zvědavá jestli holčička nebo chlapeček 🙂

deathy
9. dub 2015

Kamarádce se teď narodila holčička a přesně, dokud nebyla na světě, tak nevěděli co mají...
Mě by z toho asi kleplo. My víme cca od 17tt, že máme kluka. A dneska jsem se na kontrole radši ještě jednou optala, jestli pinďa nezmizel... je tam, sice byl malinkej, ale je tam 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru