Je Vás maminky hodně komu se špuntík nechtěl a nechtěl ukázat a stále jste nevěděli zda to bude holka či kluk? Já už mám doma 2 kluky a tak doufám v holčičku, ale každý mi tvrdí že podle břicha to bude zase kluk. Ráda už bych to věděla 🙂
@kacka1982 Ahoj,mě se to sice nestalo,ale moji mamce,když čekala segru,dnes má 17let.Ta byla tak uvrtěná,že až po porodu zjistila,že je to holka.Dřív to nešlo poznat 😉
A nedej na babské rady.Když jsem čekala dceru,taky mi kdosi s jistotou řekl,že čekám kluka 🙂
Ahojky ja jsem v 26TT a taky nevíme ... nechce roztáhnout nožky 😀 V rodině tvrdí i holka i kluk ja na ty pověry nejsem 😀 jinak moje doktorka říkala na 60% holka, ale že to nemůžu brát a jak jsem byla na velkém UTZ v 20TT tak říkal, že asi taky holka ... jenže 60 % je málo to je jak 50:50 😀 možná jak pujdeme na velký UTZ v 30TT tak už možna něco ukaže 🙂
@andrrriiik já si pořád říkám že je to jedno co to bude, hlavně ať je to zdravé, ale ve skrytu duše by mě to asi mrzelo že se holčičky nedočkám...
@bobulka_216 Já, mám jít na velký 8.4., což budu v 31. TT, tak snad ukáže co chceme vědět. A přesně jak říkáš, nohy u sebe a zadeček vystrčený. Už 3 UZ a pokaždé skoro to samé.
@kacka1982 no, tak tady nezbývá, než doufat. Ale zase - holčičky bývají ,,stydlivější,, - moje se také schovávala! A syn se předvedl už ve 12 tt ! A ještě : pokud Ti dělají uzv často - tak z počtu těch uzv by určitě aspoň jednou ten jeho ,,TO,, vykoukl 🙂 . Naděje umírá jako poslední... 🙂
@kacka1982 tak to už jsem si řikala že by mohlo ukazat 🙂 jinak s tou stydlivostí je to prej asi pravda 🙂 ale kamarádse řikalai že čeká holčičku v 12TT no jak šla ve 20TT tak je kluk jak buk ... moje segra měla byt kluk a jak se narodila tak byli dost překvapeni že je to holčička ... měla být malý Jarda 😀
@jarmulka jj s tou stydlivosti ... na tom něco bude si myslím 😉
No, jsem na to opravdu zvědavá, ráda bych už něco koupila. Po klucích mám věcí hodně, ale co když se zadařila holčička.... Tak buď neutrál a nebo si počkat do toho dubna. To mimčo mě teda napíná 🙂. Manžel říká že holky neumí, tak abych prý nebyla zklamaná 😀
@kacka1982 jj,to je nejdůležitější.Já to vždy věděla co nejdřív,měla jsem na to štěstí 😉 Nechtěla jsem to vědět ani tak kvůli tomu,že bych si přála určité pohlaví,ale ze zvědavosti. 🙂
A jak ti dělali screening?
Dobrý den budoucí maminky, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění následujícího dotazníku, zabere to pár minutek, mám doma 2 měsíční princeznu a dodělávám školu, píši diplomovou práci na téma kouření a těhotenství. Dotazník je zcela anonymní a k vyplnění pro těhotné ženy, které někdy kouřili, jestli by měl někdo zájem o výsledky ráda poskytnu emoticon děkuji moc za pomoc. Přeji hezký den a hodné dětičky emoticon
http://www.survio.com/survey/d/K9K6R2F0O2A2M5U5U
Obě děti tajily pohlaví až do porodu, to druhé teda ještě tají =) Prostě ve 20. týdnu na velkém UTZ zkřížily nožičky, otočily se zády a neukázaly a neukázaly. Já jsem je taky nechtěla stresovat nějakým naháněním, tak jsme je nechali být. No a když neukázaly ani ve 30. tak už mi to bylo jedno, stejně výbavičku jsem měla neutrální, těch pár kousků se snadno dokoupí.
Koukám že jsou Ti naši prckové pěkní tajnůstkáři 🙂 . Zítra jdu na UZ, budu na konci 31 TT a jestli se zase neukáže tak už se tomu budu smát 😀 . Maximálně si už počkáme těch pár týdnů do porodu 🙂 .
Švagrová je asi tři dny před termínem porodu a do teď to neví
Tak maminky, dnes se konečně ukázal. A do třetice je to opět chlapeček. Podle Dr.o tom není pochyb a i já jsem toho pindíka krásně viděla. Manžel měl opět pravdu že to bude kluk...teď už nepochybuji že holky opravdu neumí😀. No tak sbohem Anničko a ať žije Toník 😀
@kacka1982 Tak to je fajn,a do třetice myslíš,jakože budete mít třetího kluka? 🙂
@andrrriiik Přesně tak, budeme mít třetího klučinu. Doma na něj už čekají bráškové 8 a 4 roky 🙂
Juj,tak to bude radosti,samí kluci 🙂 Tak potom ještě čtvrté,tu holčičku,co? 😉
No,to už asi ne. Myslím že 3 je už dost 🙂 . Budu si muset jednou počkat až na vnučku 😀 . Naši se vnučky nedočkají...brácha má taky 2 kluky. Z 5 vnoučat ani jedna holka 😀
@kacka1982 Jee tak velká gratulace k třetímu chlapečkovi 🙂 A Toník je krásné jméno 🙂 no my jsme na tom podobně, já sice čekám první miminko, ale manžel má už dva chlapáky a moje ségra má taky dva malé klučiny, takže hlavně babičky by chtěly vědět, co čekáme, a všichni by rádi, aby se to u nás trochu zarůžovělo 🙂 Ale mně na tom nezáleží, hlavně, ať je zdravé, uvidíme příští týden 🙂
mela jsem to u holky, taky desna neposeda. kluk jak spravny chlap byl vycapenej a vyvaleny cely nářadíčko 🙂))) Jinak bricho jsem mela u obou stejny, u kluka mensi. Tak hold počkejte, je to zase aspoň trochu napinave. Když je zdrave tak bych nic neresila.
Ahojky maminky, no já jsem také v 31tt a malé se pořád nechce ukázat. Navíc to je tak uhemžené mimi, že to snad ani pravda není 🙂 Jak jsem byla těhotná s Mikym, tak ten byl v bříšku spíše klidný, tak jsem zvědavá jestli holčička nebo chlapeček 🙂
Kamarádce se teď narodila holčička a přesně, dokud nebyla na světě, tak nevěděli co mají...
Mě by z toho asi kleplo. My víme cca od 17tt, že máme kluka. A dneska jsem se na kontrole radši ještě jednou optala, jestli pinďa nezmizel... je tam, sice byl malinkej, ale je tam 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kacka1982 a nemáš foto z uzv? Koukly bychom se na to tady společně 🙂