Ahoj, s přítelem jsme se víceméně shodli na těchto jménech pro naše čtvrté miminko. Doma už máme Marušku, Péťu a Kristýnku. Příjmení bude mít Zittová. Které se vám nejvíce líbí a hodí se k sourozencům a k příjmení?
Veronika
Já nedám dopustit na Kačku 🙂
Verunku 😊
Samé holky 🙂To je babinec 😀 Já bych brala Verunku, moc hezké jméno.
My budeme mít Verunku, takže Verunku bych doporučila 😉
Taky bych dala Veroniku, aby každé dítě mělo to "své" písmenko 😊
@marketa1218 Péťa je kluk, takže ne samé holky 🙂
@krucis taky jsem pro Verunku. Měli jsme ji napsanou u třetího dítěte. Nakonec je to místo Verunky Vojtíšek 🙂.
Všechna jména jsou hezká a všechna mi k příjmení sedí. Myslím, že ať vyberete kterékoliv, chybu neuděláte. Mě osobně se nejvíc líbí Verunka, taky jsem tak chtěla pojmenovat dceru, ale neprošlo to 🙂 Ještě mě napadá - co to nechat na porodní sál? Až miminko uvidíte, budete mít třeba jasno.
Mám doma Verunku, za mě krásné jméno 😍...
Taky hlasuji pro Veroniku 🙂 Ale všechna jsou hezká!
A já hlasuju pro Kateřinu (stejně je to na vás, k čemu hlas nějaké cizí žáby). 😝 Výběr jako z poloviny 90. let, bylo nás (jsem jedna z těch 3) v ročníku mraky, teď už jsou ta jména mezi Sofinkami a Ellami spíše rarita, přesto pěkná, jemná 🙂
Všechny tři jména jsou pro mně překrásná. Kačenku a Verunku mám neteře.🤗❤ I Michalka je krásné jméno. Já ho měla taky ve výběru. Bohužel mám termín porodu právě u jména.😁K příjmení jdou všechny 3. 😉
Hezká jsou všechna, já jsem asi taky nejvíc pro Verunku.
Já jsem Michaela a jméno se mi docela líbí, ale varianta Míša nic moc pro mě 😃
I když asi porad lepší na holku, než Míííša chlap 🙂 ale to je subjektivní názor, nic proti Michálkům ;)
Mě se nejvíc líbí Verunka z těchto 🙂
A nebo by Vám k ostatním úplně pasovala Barunka!! 💜
Všechna tři jména jsou pěkná a hodí se k příjmení. Nejvíc mi sedí Veronika.
Za mě Kateřina 🙂
Všechna se hodí k příjmení a mně se i všechna tři líbí, ale nejvíc Kateřina 🙂
Vybrali jste hezky, s žádným neuděláte chybu, jde to dobře k sourozencům I příjmení. Osobně se mi líbí nejvíc Veronika.
Mě se, ani nevím proč,nikdy nelíbila Michaela. Takže bych asi zvolila Kateřinu.
Michaela
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@krucis mne k prijmeni pasuji vsechna tri jmena. A libi se mi take vsechna tri. Asi bych vybrala Vercu nebo Kacku.