Ahoj holky, omlouvám se za pitomy dotaz, ale potrebuju radu zkušenějších.
Včera jsem byla na kontrole v porodnici (dneska jsem 39+0).
Doktor mě dost bolestivě vaginálne vysetril a od te doby mě “bolí” břicho. Trvá to už vlastně den a půl.
Myslela jsem si, ze to jsou poslicci - včera navečer jsem si dala teplou vanu a doufala, ze se bud rozjede porod nebo se to zastaví, ale nic, všechno je stejně. V noci mě parkrat vzbudilo pichani v podbrisku, ale nic dramatickyho.
Ráno mi odešel dost velký kus hlenove zatky a bolesti v podbrisku jsou porad stejne. Čas si sice ještě nemerim, ale přijde mi, ze chodí docela pravidelně (10-15 minut). Nijak to nebolí, ale cítím to. Bohužel/bohudík vůbec neznám menstruační bolesti, takže ani nedokážu popsat intenzitu 🙈
Nezažila jste to některá taky tak? Moc nevím, co teď dělat 😄
Předem díky!
Měla jsem to samé, taky počátek bolestí po vyšetření... Z počátku po cca půl hodině, pak se to zkrátilo na nějakých 15min... a tohle trvalo 6 dní 😀 5. den jsem byla na běžné kontrole a to už jsem z toho byla "mírně rozmrzelá", neb mi k těm bolestem řekli, že to holt může být... Naštěstí po nějakých 16hod od kontroly jsem konečně porodila 😀
@anita003 Jezisikriste, 6 dni, to bych se zblaznila 😄
Asi bych zkusila prochazku, prolit se malinikem, sex, vanu... At se to trochu hne 🙂
@svorly To všechno dělám a nic 🙈 “Bolest” stále stejná
No já myslím že ti doktor udělal bez tvého vědomí hamiltona 🤷♀️ mě po něm taky dost bolelo břicho a celkem jsem i špinila.. ale rodila jsem myslím až za 14 dní.. jestli tě takhle pořád bolí břicho být tebou bych se zajela nechat raději zkontrolovat, třeba to už bude porod 😊 držím palce ať je vše v pořádku 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Může to být začátek porodu... Já zas při porodu měla jen bolesti zad, takže 🐷 aby se v tom vyznalo... ☺