Asi dotaz na ženy co mají víc dětí 🌼ale... Dneska mi Dr v nemocnici řekla, že pokud jsem u prvního dítka měla porod dříve než je termín tak, že je to pravděpodobné i u druhého... Je to možné??? První jsem rodila 38+4. Teď jsem 37+5 a už se modlím aby byl venku...😂 vše mě bolí, chodit pomalu nemůžu, cítím ho snad všude.... Vůbec by mě to nevadilo. Máte a tím zkušenosti???
Chápu, já jsem se ke konci druhého těhotenství jednou rozbrečela, když jsem si uvědomila, že bych třeba mohla rodit až po termínu 😂 Naštěstí se to nestalo, narodil se stejně jako první 14 dní před.
Já to tak měla u všech třech, ani jedna nebyla v termínu.
Syn 4 týdny před termínem, dcera 3 týdny před
Dcera 14 dní před, první syn den před a druhý syn 3 dny před...tak asi na tom něco bude
Já zase měla oběd dvě dcerky přenášené. S druhou jsem měla jít i na vyvolani naštěstí si dala říct. Asi na tom něco bude. Že když jedno tak i další...
Dcera 41tt, syn potom 38tt. Identické míry a váhy.
První dcera byla 38+1 a druhá ve 38+2. První jsem rodila 5,5 hodiny a druhá byla překotný, od prvních příznaků porodu byla do 40 minut venku.
První 35+2 (2,5kg) a druhé 38+2 (3kg) oba překotné🙂
Já měla všechny tři děti v 38 týdnu
Já oba přenášela, v červnu a v srpnu. Sen každé oteklé matky😅
Jak dřív? Od 38+0 je to v termínu. Takže ok. Já jsem nikdy do TP nevydržela. První byl o 3 dny dřív, druhý o 9 a třetí o 7.
První 36+0, druhý přesně 40, třetí 40+2 a museli porod vyvolávat protože cukrovka, jinak by si tam paní hověla ještě týden třeba.
Prvni 36.t a druhy 41.t🤣a az po Hamiltonu
První 36+4, druhý 39+5 🙂
Já v to doufám neboť termin mam na.prestupny rok😂
Prvni 39+0tt a druhy 40+0tt 🤷♀️
dcera ve 34tt, syn pak 37tt. Ani jeden nevydržel do termínu, asi se na nás až moc těšili 🙂 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Syn se narodil 32+6, ale měla jsem hodně plodové vody, tak kvůli tomu a dcera se narodila 39+6.