Ahojky, dnes mi bylo doporučeno abych od 30tt užívala vitamíny s omega 3. Do teď jsem brala GS mamavit. Mohli byste mi prosím poradit, jaké třeba užíváte vy? Jaké jsou nejlepší? Taky mi od 32tt byli doporučeny Laktobacili.... bere to někdo a jakou značku ? Děkuji za odpovědi.
Nejlepší Omega 3 jsou tyto: http://www.fitstore.cz/rybi-olej--omega-3-dalsi...
Kvalitní olej poznáte dle 2 faktorů - prvním je koncentrace EPA a DHA druhá ja případná certifikace na nulový obsah těžkých kovů od relevantního zdroje.
já brala vždy rybí tuk, nic více a kluci měli 4 kg, 52 cm a zdravý a já zdravé bezproblémové těhotenství 🙂
Super zdroj omega 3 je lneny olej, ale kupovat jen ten, co byl v lednici! A nebo rozmixovat lneny seminka ( max. dvě lzice, kvůli srazlivosti krve) a zalit studenou vodou a vypit, nebo rozmixovat v oleji a udělat zálivku na salát, kazdopadne spotrebovat hned, zluknou i v lednici a to je blby na jatra, nebo chia semínka, třeba do sojového jogurtu 😊
Rika se, ze ty lneny seminka pomáhají při porodu 🙂
A v laktobacily jsou asi nejlepší od swiss , maj i pro mrnata hned po narození, nám pomohli s kolikou. každopádně když koupis laktobacily, sezenes tak nanejvýš 20miliard v kapsli a to horko těžko, a je to drahý, spis te v lekarne nabulikujou na 1 milion a to je vysmech, clovek , kterej ma problemy se strevem, nebo kvasinky, potrebuje minimalne 500miliard bakterii denne, a toho docilis jedine domacima kvasenejma vecma.. treba jedna sklenice kysanyho zeli, ma laktobacilu asi jako probiotika za 5000kc😀
Jestli chceš návod jak na to, pisni , a kvasit můžeš skoro každou zeleninu, je to zdravy a jednoduchý ☺
je to starši tema, ale otvřiu. Hledam ted dobre vitaminy omega 3 a v lekarně mne doporučili od naturevia. Mate s nimi někdo zkušenosti?
mě se osvědčily omega 3 v tabletkách, jak pro děti tak i pro sebe
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Beru lactobacilli 5v(kmenu) od swiss,jdou drahe a pry nejlepsi☺