Ahoj děvčata, potřebovala bych několik těhulek, které jsou v 8. nebo 9. měsíci těhotenství. Jaký máte obvod přes pupík? A také jakou konfekční velikost jste nosili těsně před těhu. Předem děkuji, moc by nám to pomohlo 🙂
Já měla vel 44. ted 46. a v cm 115cm a jsem v 8 měsíci (32.týden. )
měla jsem vel.34-36 / 160cm, a přestala jsem se měřit při mírách 111-111-? (zadek už nevím), přibrala jsem celkem 40kg :D
Já jsem před těhu nosila většinou 36 (trička), kalhoty 38. Měřím se kousek pod pupíkem, před těhu jsem měla 84cm, teď 31tt mám 97cm, bříško mám menší🤰
Nosim velikost 36-38, pres bricho mam 95cm, pribrala jsem 11kg a jsem ve 34tt.
@alice07
@bordeaux_zuzka holky, díky 🙂
ja mam vysku 175 🙂
velikost obleceni jsem mela L... ted mam v pase 117 cm ( pred tehu nevim)
Ahoj, já mám výšku 164cm a velikost oblečení 36/38 v pase před tehu 70cm, 3 dny před porodem jsem měla přes pupík 108cm nahoře 16kg, kalhoty těhotenský 38, teď mám v pase 67cm 🙂
Tak nevím jestli se blbě měřím ale mě břicho přijde malé 😂 a namerila jsem si 100cm... Nabrano mám cca 8kg a jsem 31tt...před tehu velikost 38.
Já měla v pase 59 cm, teď jsem v 27+3 a mám v pase 102. Bříško mi roste fakt před očima 🙂
Hlavne pak vsechny prekvapilo,ze mel maly skoro 3,5 kg a pres 50 cm 🙂 ja mela v sobe jen to miminko, dobre se to zhazovalo. S usmevem vzpominam na predporodni kurz,kde jsem byla v 36.tt, pritom vetsina mamin v 5.mesici mela vetsi bricho nez ja.
Velikost obleceni pred tehu byla 34,36, vysoká jsem 175,5cm a mela v těhotenství u dcery (3140g a 50cm) 96cm přes pupík pred porodem tedkom jsem ve 27tt (miminko ma odhad 800g) a přes pupík mam 87cm... tohle je strašně individuální, každy ma bříško jinak tvarované..
Boze ženské napište tady nejaka taky s velkým břuškem nebo mě z těch vašich mír hrábne 😂😂😂 a na to si jdu dát nanukac 😂😂😂
holky, všem díky moc, malou statistiku mám zapsanou a teď se vrhneme na pár modelů na focení pro těhulky, až budu mít na jaře / v létě fotky, tak sem nějaké šoupnu 😀 Jste zlatýýýý!!!
Já měla velikost oblečení před těhu 29-30, teď nosím výhradně legíny, které jsem nosila i před těhu.Jsou nejpohodlnější. Jinak měřím 165 cm, jsem 37+1 a v pase mám 93 cm, což je u mé doktorky poměrně malé bříško, že budu za chvíli rodit:(. Jinak mám nahoře 10kg.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@marmina Ono je to hrozně individuální. Já mám standardně velikost 38. - 40., L. V pase jsem měla cca 70cm - a ve 40. týdnu jsem měla 107cm 🙂 Přibrala jsem 14kilo. Máme kloučka.
Kamarádka je menší, drobnější, ve 32. týdnu má 17 kilo a přes pupík má mnohem víc, než já (vizuelně). Čekají taky kluka, ale většího.