Ahoj holky,
oteviram tema jako otazku, nehodlam tu rozpoutat diskuzi na tema skodlivosti benzodiazepamu v tehotenstvi a ze je lepsi aromaterapie nebo podobne nevyzadane nazory. Proto prosim o odpoved jen ty, ktere s tim maji opravdu osobni zkusenost, dekuji 🙂
Potrebuji kratkodobe uzivat Neurol 0.25 a jsem 32tt.
Konkretne jde jen o jeden nebo dva dny + testovani davkovani, takze celkem tak tri az pet davek max, Neurol mi samozrejme predepisuje psychiatr a je obeznamen s duvody atd. Ale uz mi samozrejme nemuze pomoci rychle vychytat davkovani, mam to proste zkusit a postupne navysovat, kdyz bude treba.
Chtela bych se tedy zeptat, jaka nejnizsi davka Vam stacila k tomu, aby Vas zklidnila (pulka tbl, treba?), ale nedoslo k uplnemu utlumu (potrebuji zustat maximalne pri smyslech)
Mam zkusenosti jen se silnejsimi leky/davkovanim a nechci si brat ted vic, byt slabouckeho Neurolu, nez bude nezbytne nutne.
Mam v mem pripade lekarem schvaleno, ze je lepsi kratkodoby utlum pro nas oba, nez kraktodoby silny stres a uzkost, ale samozrejme i tak chci telo zatizit takovym sajrajtem co nejmene bude nutne a tak nechci zbytecne protahovat testovani idealni davky.
Snad to dava smysl, dekuji za relevantni odpovedi.
M.
Ahoj,já jsem ve 29 tydnu a beru bud 1 nebo 2 neuroly 1mg denně na panickou poruchu.Já jsem zkoušela dlouho jen 1 mg ale dělalo mi to velké problkémy,časté ataky atd,takže u mě je 1 mg minimum,
Ahoj.Ano stejnou davku po celou dobu těhotenství a ted byl male rok a betu i cele kojení
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Záleží, na co jsi zvyklá a na jaké dávky. Ale jedna tableta Neurolu 0,25 mě nikdy netlumila. Narozdíl od Lexaurinu, který mě vždycky uspával. Naopak jsem se po něm cítila dobře a měla jsem dost energie.