Jak probíhá stěr na streptokoka B?

terezka6
24. bře 2019

Ahoj holky, stačí, když se stěr provede z okolí pochvy a konečníku, nebo se štětička zavádí i přímo do pochvy? Pokud je stěr jen z okolí, je výsledek průkazný? Nebo je to normální postup, že se štětička nezavede vyloženě dovnitř?

zrzeckas
24. bře 2019

Ster se dela z pochvy, ja to ani treba necitila jak hluboko. Ale ano, zavede se tycinka (vetsi tycinka jak do usi) do pochvy a setre se posevni sekret. Aspon tak jsem to pochopila a tak me to i prislo.

terezka6
autor
24. bře 2019

@zrzeckas Mně se právě zdá, že se doktor úplně netrefil dovnitř (neležela jsem na koze) a nevím, jestli se o tom nemám na další poradně radši zmínit.

zrzeckas
24. bře 2019

@terezka6 aha, tak optat se muzes, za to nic nedas, ale dle meho esik byl jen na kraji pochvy, tak by to problem byt nemel..... Rikam, ja ani necitila, ze uz dela ster, tak je mozne, ze staci nekde na kraji a treba ti to pak prislo, ze se ani netrefil dovnitr....

terezka6
autor
24. bře 2019

@zrzeckas Děkuju za odpověď, zkusím se teda zeptat přímo na poradně.

codal
24. bře 2019

U mě dovnitř nezajizdela,jen na povrchu od pochvy ke konečníku..

leniczka23
24. bře 2019

Staci na kraji..bud tam je a je vsude, nebo neni a neni nikde..doktor vi co dela..je to v poradku provedene.

terezka6
autor
24. bře 2019

Bezva holky, moc děkuju 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru