Jak poznáte, kde je mimi?

renatkaa1996
15. lis 2020

Ahoj holky!jen pro zajimavost. Poznate kde mate mimi? Pred 14ti dny byl hlavou dolu (podle ultrazvuku) ted ale citim jak kdyby mi furt štípal do čipku 😄( myslim si to) ale vubec netusim kde teda je. Protoze se mi delaji i boule napříč a tak. 😄 podle ceho to treba urcujete? Ja jsem z toho uplne jelen!😄jsem 30tt

misak48
15. lis 2020

Já to třeba nepoznala celé těhotenství, jak tam to dítě je 😅 prý se to dá nějak, že nahmatas přes břicho hlavičku/zadeček, ale nikdy jsem nepoznala, na co zrovna sahám. A kamarádka to měla taky tak, dokonce prý nepoznala, když se jí dítě asi ve 33 týdnů přetočilo z polohy KP hlavičkou dolů...

renatkaa1996
autor
15. lis 2020

@misak48 no jako taky neco hmatam ale nevim co🤣 budu si muset zase pockat na ultrazvuk😄

tynka9
15. lis 2020

První byl asi do 34. tt koncem pánevnim a nevěděla jsem o tom, pak na kontrole mi dr sdělil, že už je správě a já se strašně divila, protože jsem neměla tušení, že se otočil. Nic extra se nedělo a pohyby byly pořád stejné až do konce. Mladší byla koncem panevnim až do císaře a tam jsem to teda věděla naprosto přesně, protože ta tvrdá hlava, která mi narážela do žaludku a pod žebra, to teda bylo něco. I třeba ohýbání bylo pro mě náročnější, prostě ta hlavička nahoře byla něco jiného...

amazonkajanik
15. lis 2020

Když jsem nahmatala nožičku,kterou mi rval pod žebro,tak to bylo celkem jasné 😂

michaela666
15. lis 2020

33tt a zatím pořád leží stejně blbě 😀 Když ležím na pravém boku tak nahmatám hlavičku, když na levém kope mě nožičkama, ať si lehnu jinak. Pokud se brzo neotočí jak má, asi budu muset spát ve stoje, začíná to být dost nepříjemné.

emmanessa
15. lis 2020

Me mala tak strasne moc kopala,ze sla videt vzdycky ta nozicka a nohy mela zatocene az do meho boku a pekne to bolelo.A musim rict,ze takova divoska je dodnes,nohy divoke po tátovi fotbalistovi🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru