Ahoj, všude čtu, co dělat "když je pohybů málo" ale nikde jsem nenašla jak poznám kdy se miminko hýbe moc a co to znamená. 😕
Spis bys mela sledovat jestli ty pohyby nejsou moc bolestivé a nepřipomínají ti člověka když se dusi zo znamená jako když se clovek kleoe..... Pokud si nejsi jistá zeptej se sveho doktora a nebi zajed do nemocnice. 🙂
Děkuji za názory. Jdu 9.5 do poradny tak se zeptám, ale asi je to tím, že je prcek větší a nemá tam místo. 🙂
Podle mě to neznamená vůbec nic, prostě to dítě je živejší a není na tom moc co zkoumat 🙂 🙂 🙂
@pety91 Heller to jsem si taky říkala a všem ostatním to radila a kamarádku si nechali v nemocnici, když na monitoru zjistili že se hýbe moc. :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky nad tím přemýšlím, protože poslední týden asi jak je už větší, se tam mela v různých denních dobách fakt slušně a naráží všude :D Někde jsem četla že by hlavně nemělo jít o pohyby hodně bolestivé.