Holky už asi 3 nebo 4 dny když jdu čůrat tak mám pak na toaletním papíru takový hlen a nevím jestli mi odchází zátka nebo jestli je to zánět. Vypadá to jako slyz je to bílé ale včera večer mi přišlo že je to slabounce ale opravdu slabounce růžové. Moc prosím nikdy jsem tohle v předchozích těhotenstvích neměla a k tomu ještě když chodím, uklízím atd tak mi je dobře ale jak si sednu nebo lehnu tak mě šíleně začne bolet v podbřišku a střílí mi to až do zad. Jenže já jsem 32+6 a sama paní doktorka říkala že můžu porodit dřív protože od začátku mám toto těhotenství rizikové. Na kontrolu jdu 21.12.2020 teda pokud budu ještě celá máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji a přeji všem krásný předvánoční čas
@sandrasevcikova mne v prvnim tehotenstvi odesla zatka 33+5, byl to velky tuzsi kus hlenu s krvi, rodila jsem spontanne 34+0. Jinak zatka zpravidla miva ty nitky krve, jak je tu zmineno. Vzala bych si bilou intimku, na ktere zabarveni bude lip videt. U zanetu je zluty nebo nazelenaly vytok. Jinak pokud je ten vytok novy, tim myslim, ze zadny predtim nebyl, tak bych radsi jela na pohotovost, odchod hlenove zatky sice nemusi znamenat blizici se porod, ale muze, a ve tvem pripade by bylo na zvazeni lekare, jestli ti nenapichaji kortikoidy na dozrani plic. Drzim palce, at vydrzis jeste aspon mesic 😉
@amazonkajanik děkuji za radu
@zuzita15 děkuji za radu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sandrasevcikova když mi odešla zatka,tak zároveň šla i voda. Ale když jsem koukala,tak tam byly růžové nitky,což mi pak v porodnici potvrdili,že to byla ona. Takže u vás zřejmě také bude