Jak dlouho trvalo, než jste se objednaly na kontrolu?

marcelka.bubli
25. únor 2015

Ahoj, zajímalo by mě, jak dlouho jste se snažily dovolat do Podolí, abyste se objednali na kontrolu ve 36. týdnu? Já už to zkouším pátý den, přičenž zkouším všechna čísla, která mám napsaná od registrace a to celkem 10-15x denně a zatím neúspěšně... ☹ V neděli začínám 36.tt a tak tam pravděpodobně budu muset jít zítra osobně... Jen nevím kam... Asi do sesterny naproti monitorům, že? Jen dobrá rada holčinám, co se chystají rodit v Podolí, začněte tam volat s dostatečným předstihem, protože já půl 34.týdne a půl 35. strávila tím, že jsem zkoušela volat a nakonec tam jdu osobně, protože bych tam měla jít už příští týden na kontrolu... :(

jitavrtule
3. bře 2015

@marcelka.bubli jo, dovolat se do poradny je dost na prd. ja dneska zkousela cely de a bez uspechu. Pokud tam pujdes osobne a neobjednana, resp. poprve, tak nejdriv v prizemi u rybicek v kartotece vyzvednout kartu a pak az na sesternu do poradny v prvnim patre, naproti monitorum. Aspon po me chteli na poprve vyzvednout kartu dole. Pak jak uz si me vzdy objednava primo dr. tak uz je karta pripravena u ni od sester.

terezapetrova
3. bře 2015

Jj jak píše jitavrtule, myslim, ze do poradny do Upmd se chodí od cca 34 tt takže počítám s tim, ze tam urcite budu nejpozději volat ve 33tt Jinak držím palce se snadnymi monitory a hlavně bezproblémovým porodem 🙂

jitavrtule
3. bře 2015

@terezapetrova normálně se chodí do poradny až od 36tt (ve smyslu první návštěva), ne od 34 týdne. Já chodím od 16tt, protože moje gynekoložka mě předala dřív.

terezapetrova
4. bře 2015

@jitavrtule tak ja mam z Upmd jiné informace nevadí 🙂 každopádně čas to zakladatele stejně nevrátí 🙂 a je asi fakt, ze kdyz nejsou zdravotní ani jiné důvody tak je asi jedno jestli nástup je 10 nebo 3 týdny před porodem, akorát zrovna v Upmd muzou mít sestřičky řeči 🙂

marcelka.bubli
autor
4. bře 2015

Holky moc děkuju za zprávy... Nakonec to dopadlo tak, že jsem ve středu šla ke své doktorce a ta mi naměřila vyšší tlak, bílkovinu v moči a otoky, které řeším už asi 3 měsíce se taky o dost zhoršily, takže mě dost vylekala a tak jsem jela hned druhý den do Podolí s tím, že se zrovna objednám osobně... TAkže jsem to spojila... Nakonec testy dopadly dobře, vzali mi i krev a vše je ok... 🙂 A je pravda, že mi samy sestřičky říkaly, že je lepší volat po obědě... Já jsem měla původně info takové, že se nastupuje od 36. týdne a objednávat se má ve 34. To je i na těch informacích, které jsem dostala při registraci... 😉 Jen si myslím, že je možná dobré tam začít volat i dřív, protože, jak už jsem psala, zkoušeli jsme to s přítelem oba několik dní a nakonec jsme tam stejně raději jeli osobně... 🙂 TAk pevné nervy a trpělivost... 😉 Hezký den... 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru