Ahoj holky, zajímá mě jak dlouho před porodem Vám kleslo bříško?
Mně u prvního taky ne, ale byl to vyvolávaný porod. Teď jsem v 35 tt a mám pocit, že asi klesá.
mně kleslo bříško u obou dětí až v průběhu porodu 😀
@cell 😀 to se dá očekávat.
Mě nekleslo vůbec...
Mně taky nekleslo.
@likerova_spicka mně nekleslo vůbec ... ani po odtoku plodovky ... a v průběhu porodu se to asi dá očekávat, ale mně ani tak malá vůbec neklesla, stahy nestahy, držela se nahoře, skončila jsem kvůli nespolupracujícímu dítěti na císaři 😝 ... zato teď, téměř v roce a půl, má dcera pocit, že musí spolupracovat úplně, ale úplně na všem 😎 ... i toaleťák na wc dostáváme na příděl 😀
Asi 14 dní, ale vnímala jsem to jenom já. 😉
Mně dlouho, už ve 32 tt. Všimli si toho prakticky všichni a doktorka pak při kontrole zjistila, že malá už tlačí hlavičkou dolů a dostala jsem pro jistotu na dva týdny magnezko a utrogestan, protože jsem ke všemu po konizaci. Porodila jsem nakonec normálně v 39+1, ale do porodnice jsem dojela otevřená jen vytlačit.
Mně asi 14 dní.
ja ho tiez mala dole dlouho, ma strasili kamaratky, ze uz uz a ja nic nic 😉
Nevšimla jsem si, že by kleslo.
nekleslo 🙂
Nekleslo,ale mela jsem oba planovane cisare. 1.39+6tt, 2.39+3tt. tak se treba jeste nic nechystalo a prenasela bych.
Ani u jednoho těhotenství mi nekleslo.
Holky díky, koukám, že bříška asi spíš neklesají.
Čtyři dny před porodem. A přesně na měsíc před porodem jsem měla poslíčky.
Všimla jsem si toho až zpetně na fotce, při posledním focení pupíku, tj. asi 3 dny před porodem, ale nic markantího to nebylo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
vůbec🙂