Ahoj holky, chci se zeptat kdo byl na ivf a porodila na termín?
Já měla termín včera a nic, dneska to taky nevypadá.
Ačkoliv všechno možné dělám a nic.
Mám tehu cukrovku na inzulínu, a Vysoký tlak.
Celou dobu me strašili předčasným porodem, potratem atd..
V nemocnici mám pokaždé jiného doktora a prehazuji si mě a nikdo nic neví.
Jeden řekl vyvolání v termínu, a To bylo včera, ale na další kontrole doktor řekl že nic at přijdu na kontrolu v pondělí.. Já jsem z toho trošku zoufalá ptz nevím co mám čekat. V pondělí mě asi vyvolávat nebudou I kdyžtam jdu když řekla jen kontrola.. 😢
Každopádně jsem unavená, moc toho nenaspim kvůli močení, co hodinu, pak už jsem I dost hladová jídlo s diety mi asi už nestačí.. 😢 K tomu mám dost silné píchání na čípku už od 36tt,kazsy den že nezvládnu sedět ani ležet,.. Dá se snažím uklízet vařit a chodit ven ze psem.. Ale stejně nepomáhá nic ani tepla sprcha.
Malinik Piju, lněné semínko jim,.. Sex ne.. Jelikož dole to mám fakt bolestivé a manžel říkal že i dost napuchle, když mi dělá masáž hráze.
Tak se ptam kdo porodil v termínu když měl mimi s ivf, jelikož mi vime přesně den oplození atd.
@hance89 aha malý je už taky dost velký.. Asi kvůli té cukrovce. A dneska den po termínu a nic právě. 😢
já po IVF rodila 41+2 a nakonec tedy císařským řezem.. a pocity jsem měla stejné jako máš nyní ty.. neboj bude brzy všemu konec
Já porodila přesně na termín, který mi dali už v CAR. Každopádně jsem měla taky jak cukrovku, tak vysoký tlak, takže jsem byla dohodnuta v porodnici, že mě nenechají přenášet a nastoupím v pondělí po termínu na vyvolání. No a malý se narodil v neděli 🤗 první mě strašili že je malý velký, pak zas že je moc malý na to jaké mám břicho. Nakonec měl 3,6kg. Přibrala jsem 13kg a z porodnice jela s - 12kg. Držím palce ať máš svoje miminko už brzy u sebe 🤗
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Rodila jsem jsem přesně tyden před termínem. Ale doktorka mi celou dobu říkala, že malá vypada o týden starší.