Hrudkovitá nazelenalá nebo nažloutlá konzistence na konci těhotenství. O co by mohlo jít?

allyster
12. pro 2021

Zdravím. Jsem 38.tt a celé těhotenství mám potíže s výtokem,který často svědil uvnitř,i na venek. S dr jsem to řešila. Občas něco nachvíli pomohlo-výplach,globule,.. ale stejně se to vracelo. Teď jsem se ale úplně zhrozila. Jak jsem se tak vymývala,měla jsem takovou úplně hrudkovitou tuhou konzistenci,úplný kusy,skoro do dlaně 😳 Prostě fakt taková hmota... Já bych řekla nazelenalá,ale možná spíš nažloutlá,a bez zápachu 😳 Já teď hodně jedu lněné semínko,maliníkový čaj,horké sprchy na bříško,ale i semtam víc sladkého 😳 Sex žádný. Děkuji za rady oč by mohlo jít,k dr jedu v pondělí 😳

mamikry
12. pro 2021

@allyster Nemuze to byt hlenova zatka?

allyster
autor
12. pro 2021

@mamikry No kéžby 🙏 Ale ta je spíš slizká a s příměsí krve ne? Tohle bylo jak nějaký...mázek 😳 ..

mamikry
12. pro 2021

@allyster To je asi ruzne. Nekdo ji ma gelovou, neldo vodnatou. Jestli mas problem se zanety, trena to ma vliv. Ale to jen hadam, lepe si zavolat na gynelologickou pohotovost a zeptat se.

vaseli16
12. pro 2021

Dle popisu bych řekla že zátka, já ji měla u Syna skoro až čirou bez zabarvení.Do žluta by to asi bylo ok,pokud do zelena aspoň si zavolej oni ti poví co a jak pro klid duše

delphine1
12. pro 2021

Mám stejné problémy a taky jsem 38tt. Na vyterech mi byli potvrzené kvasinky ale jak píšeš vše pomohlo jen dočasně, gynda mi rekla ze holt někdo to tak má a odezní to až po porodu.
Podobnou hrudkovitou žluto-zelenou hmotu mám taky už několik týdnu, občas je toho fakt hodně občas tak “na lžičku”.
Řešit to nemusíš jestli citis pohyby mimina v normálu, max začneš snad brzorodit jestli to byla zátka (o tom ale dle popisu pochybuji)
Pro klid duše si můžeš zavolat jak říkají holky.

polakovakl
12. pro 2021

@allyster já bych to tipla na bakteriální infekci. Koupila bych v drogerii takový ten samo test (veroval) a podle toho řešila s Dr

antoinet
13. pro 2021

Bakteriální infekce, řešila bych urgentně s gynekologem, ať při porodu nenakazíš miminko.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru