Hořko v ústech v 37tt, čím to může být?

market05
7. črc 2015

Ahoj maminky, jsem ted 37tt a už třetí den cítím silnou hořkost v ústech po každém jídle či pití. Nevíte některá, čím to může být či nemáte s tím některá taky zkušenost? Díky moc 🙂

werumka
7. črc 2015

@market05 Ahoj, žízeň nemáš? Piješ dost tekutin? Jak jsi na tom s jídlem, kolik toho přes den sníš?

crawler
7. črc 2015

@market05 já to měla nedávno při nemoci,když jsem brala ATB, bylo mi to nepříjmené,ale samo to odeznělo po 2-3 dnech,ale netuším čím to bylo ani co pomohlo...

lafemme
7. črc 2015

@market05 nemůže to být způsobeno refluxem??? Netrápí tě pálení žáhy apod.? To bývá v těhu časté...

market05
autor
7. črc 2015

Piju vic nez dost, rekla bych.. A s Jidlem, no, cpu do sebe co vidim 😀 to je fakt, tak jestli to muze byt tim... ATB jsem nebrala a ani zaha me nepali. Jen ta horkost je fakt dost neprijemna. Tak ja nevim, co s tim...

anehap
7. črc 2015

Já jsem to měla u obou těhotenství zhruba od poloviny - vždycky pár dnů to bylo šílený, potom pár dnů klid...nepřišla jsem na to, čím to může být....nic mi na to nepomohlo, až porod, pak to skončilo 😉 To jsem tě asi moc nepotěšila, co? 😅

melis7
7. črc 2015

@market05 a nemuze to byt od jater?Nesvedi te treba telo?
Ja kdysi chodila s jatry na cinskou medicinu a doktorka se me na to vzdycky ptala,jestli mam nekdy horko v puse,ale to jsem tehotna nebyla,tak nevim.

crawler
7. črc 2015

@market05 zkus si zavolat na gyndu a zeptat se...já měla v těhu problémy s játry- resp.měla jsem horší výsledky, tak mě víc proklepávali, ale hořkost jsem teda v puse neměla

market05
autor
7. črc 2015

Holky diky moc, kdo vi... Vsechny testy jsem ted mela v pohode vc jatry. Zitra jdu na gyndu tak se poptam doktora, snad to bude v pohode 🙂

cajovna
7. zář 2015

jj to jsou játra, to že byly jaterní testy v normě nic neznamená, protože pokud už testy v normě nejsou většinou mají lidé velký problém i když se klasická medicína tváří, že to zas tak velký problém není 🙂

te_ja
7. zář 2015

Ahoj a nejedla si pár dní před tím piniová semínka? NĚKTERÁ TO MOHOU PŘECHODNĚ ZPŮSOBOVAT. Když pak člověk něco sní nebo vypije, má hořko v puse. Mě se to také stalo a cca po týdnu to bylo dobré.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru