Hodnoty v těhotenské průkazce. Co je tam napsané?

nikol125
30. led 2023

Holky, jsem ve 32tt poznáte co je tam napsané? Váhu a polohu přečtu, to v poslední kolonce je čípek že je 2cm? Dr mě řekla že se nic nechystá, až pak doma jsem koukala do průkazky tak vidím že hodnoty z minula a teď jsou trošku jiné ale nevím co přesně to je

petramana
30. led 2023

@nikol125 jezisi, to snad ani ta mudra nevi co pise..

nikol125
autor
30. led 2023

@petramana no to si taky rikam😃 jeste je takova ze nic moc nerekne, a clovek to jeste k tomu po ni ani neprecte😃

palja
30. led 2023

@nikol125 no hlavně, aby to pak přečetli v porodnici 😄😄🤦‍♀️ mě se pak na první kontrole v porodnici ptali, nemohli to přečíst. Tak jsem se jí pak zeptala a ona otevřela průkazku a řekla, že to mají všechno tady napsané. Tam bylo pár vlnek, nějaké čáry máry, nikdo nevěděl co to je 😄😄🤦‍♀️

nikol125
autor
30. led 2023

@palja Tak snad ano, rodím podruhé a dr je ta samá, minule mi nikdo nic neříkal tak uvidíme😂

vladienka
Autor odpověď smazal
Zobraz
palja
30. led 2023

@nikol125 jj mě to taky nemohli přečíst u druhého porodu, na první poradně. Měla jsem tehu cukrovku na inzulínu a plod byl vždycky menší, takže to důležité bylo. Naštěstí jsem měla všechna důležitá vyšetření i vytisknutá na papíře.

hezz17
30. led 2023

Jako je mi uplne jedno jak si doktor pise do sve karty. Ale tohle je prukaz, co bude pouzivat jeste nekolik lidi po nem. A uplne me toci to “jsem doktor, tak si zakldam na to ze pisu jako dobytek”. Takhle kdyby mi doktor napsal do dekurzu ordinace tak mu to omlatim o hlavu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru