Holky za jak dlouho jste rodili pod odchodu hlenove zátky? Ja u předchozích tehu druhy den ale dnes mi odesla nevim jestli všechna ale bylo toho dost ale jsem teprve 35+2 tt . Zitra jdu do poradny rano tak to řeknu doktorovi pokud nepřijdou bolesti a nepojedu jeste v noci. Diky
@pajiskazemlyna no před 14 dny u doktora byl nalez takový, čípek propustny na jeden prst hlavička naleha. Obe předchozí deti jsem rodila driv v 37+2 a 37+3 tak by jeste mohl chvili vydržet
Odešla mi ráno 33+3, odpoledne kolem 5 mi praskla voda, v noci jsem porodila.
U prvního až s prasknutím vody dvě hodiny před porodem, u druhého jeden den pomalu odcházela i s trochou vody, druhý den jsem porodila
@renat23 me odesla v podvecer a rodila jsem nad ranem
@zelenaesmolda no tak snad to nebude taky můj případ uvidime jak zitra dopadnu u doktora
Me odešla dva dny pred začátkem porodu
Mě odešla v 36+4 a rodila jsem 37+3.A měli jsme i pěknou váhu.
@renat23 tak týden dva před porodem ... přesně si nepamatuju.. ale bylo to dyl ...
Holky prosím v pondělí jsem byla na kontrole u mudr. a ta mi řekla že by to chtělo vydržet ještě tak 14 dní jsem teď 34+4 ale že to může přijít i dřív. Moje otázka ale zní už víc jak 14 dní ze mě odchází hlenová zádka po malých kousíčkách ale dnes ráno jsem na papíře měla zádku velkou tak čtvrt možná až půl dlaně k tomu pořád zvracím a nejde do mě ani jídlo a mám tlaky v podbřišku ne bolesti. Myslíte že mám plašit nebo čekat?
@sandrasevcikova určitě necekat a jet do nemocnice, ať se na Tebe kouknou. Držím palce.
@sandrasevcikova ahoj, prosím ta ako si nakoniec dopadla?
@datelinka31 ahoj nakonec jsem šla rodit až 23.1.2021 den před tím velké bolesti otevřela jsem se přes noc na 4 prsty ráno v 9 jsem jela do porodnice a ve 12:50 byla malá na světě
@sandrasevcikova tak to si dobre ešte vydržala, mesiac.. mne tiež už odchádza. A dnes mi aj stále tvrdne brucho.. ale bola som u doktora a krčok je 2,5.. ale aj tak som v strasnom strese, hlavne z toho tvrdnutia..
@datelinka31 já hodně odpočívala a v kolikátým měsíci nebo týdnu jsi? Držím palce ať si ty i miminko v pořádku ❤️🍀
@sandrasevcikova 33+3, tiež sa snažím ležať. Ďakujem pekne, dúfam že tiež potiahnem aspoň mesiac
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@renat23 mne odešla u první dcery taky někdy v 36. týdnu a rodila jsem na termín, ale to je spis asi extrem...