Ahoj ráno mi odešla hlenová zádka fakt velký kus od té doby nepravidelné lehlé bolesti jako při ms nic strašného to není víc mě spíš bolí stydká kost ale to už tak 3 dny jsme teď 40+4 myslíte že se může jednat o začínající porod? S Dcerou tohle neznám to mi praskla voda a bolesti nebyli žádné 🤷🏼♀️
Může být začátek porodu. Mě odešla zátka,zároveň začaly nepravidelný bolesti v zádech a porod to byl.
@zelenaesmolda 😂😂😂
@zelenaesmolda mě to taky praštilo mezi oči 🤦🙈
Mě odešla 2 týdny před porodem …
@zelenaesmolda jako by jste se nikdy nespletla 🙄
Takhle jsem se opravdu nespletla...
@zelenaesmolda a ještě hned 2x za sebou 😁
@gracinka7
jo,ale spatna jsem ja :D
Jak to vypadá? Už je miminko na světě? 🙂
@dasipe
vypada to tak,ze nekdo opravil hrubici v nadpisu,aspon nejaky pokrok :D
@zelenaesmolda vy musíte být hodně nepříjemný člověk..Nekomentujte pokud máte tak nudný život že musíte rypat najděte si nějakého užitečného koníčka.Paní dokonalá ;)
@dasipe ano 1.3 praskla voda 🙂
Nemusim byt dokonala,abych ovladala pravopis prvniho stupne zakladni skoly.
Ty jsi ta,ktera tady neumi psat takze na me si hubu neotvirej.
@zelenaesmolda 😂 hodně nudný život máš 😂
Nyc lebsyho tam nemaz?Casti argumend tjech,co neumy psad.
Jsi anonym,pises jak hotentot a jeste mas tu drzost otvirat zobak.Mlc a soupej nohama a kup si ucebnici cestiny pro ZS.
@zelenaesmolda jisto jistě 😂 říká někdo kdo nepíše na svém profilu s háčky a čárky 😂 člověk udělá v 1 slově chybu a vy jste jak kdyby vám někdo něco provedl 😂 jak říkám buď nemáte co na práci a nebo musíte být zapšklá baba tot vše nemá cenu se tady bavit s takovým stvořením jako jste vy 😉 hodně štěstí do života ❤️
Chybejici diakritika nicemu nevadi ale chapu,ze nemas argument tak musis zautocit na tohle.
Tys neudelala jednu chybu ale napsalas zaDka hned dvakrat,navic neovladas shodu prisudku s podmetem viz bolesti nebyli,tam patri y.
A nejsem ani zapskla,ani nemam nudny zivot.Jenom nesnasim kdyz nekdo udela chybu a jeste si otvira hubu.Kdybys radsi otevrela ucebnici cestiny pro 1.stupen ZS tak udelas lip.
@zelenaesmolda 😂😂😂😂😘
Hlenová zátka mi odcházela taky dlouho dobu před porodem a na konec mi porod vyvolávali
@chlapecektehu tak nakonec jsem porodila o 2 dny co mi odešla 🙂 praskla voda a už se jelo akorát akutní císařsky řez nakonec 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ZaDka? To jakoze,od slova zadnice? :D