Ahojky holky,mám takovou otázku. Včera večer,tlak na konecnik,nepravidelné tvrdnuti bříška,píchání v podbřišku nad stydké kostí, hlavně tedy při chůzi.Dnes ráno mi odešla kousek hlenova zátka,po 3.hodinach zase trochu a nepravidelné tvrdnuti a píchání v podbřišku přetrvává. Jsem 32+4 a mám docela strach z předčasného porodu.Mate také takové pocity?Děkuji za každou vaší reakci.Premyslin zda se nemám jet radši nechat zkontrolovat do nemocnice,ale zase nechci plasit.
@klokanka31 to je pravda,ale v 28 tydbu jsem měla také pichabi v podbřišku a ta doktorka na mě koukala jako co tam chci
@nelinice Ale ten tlak na konečník prý bývá při porodu...ale nechci tě teda strašit, já to neměla. Bolesti břicha nebo v zádech máš?
@nelinice ja bych jela se zkontrolovat☺️ Sice to muzou bejt jen poslicci ale pro svuj klid☺️
@klokanka31 bolesti břicha ne,jen to pichani v podbrisku a tvrdnuti,v krizi mě bolí už delší dobu
@nelinice Já to píchání v podbřišku (někdy hodně silné) měla až na samém konci těhotenství, cca od 37 tt. A porod mi začal odchodem zátky a bolestmi v kříži, takže ti asi moc neporadím...🙁
Já bych jela už jen proto, že odchod hlenové zátky ve 33. týdnu je fakt brzo.
Ja teda mela tlak na konecnik uplne neskutecnej...patri to k porodu...kdyz mas tlak na konecnik a tvrdne ti bricho urcite jed na kontrolu...tenhle tlak +neskutecna bolest bodbrisku byli moje kontrakce...drzim palce...
zátka mi začala odcházet ve 33.tt, rodila jsem 40+1, se zbytkem neporadím.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nelinice Za zkontrolování nic nedáš, lepší jet zbytečně než něco zanedbat