Hlenová zátka. Máte také takové pocity?

nelinice
29. srp 2021

Ahojky holky,mám takovou otázku. Včera večer,tlak na konecnik,nepravidelné tvrdnuti bříška,píchání v podbřišku nad stydké kostí, hlavně tedy při chůzi.Dnes ráno mi odešla kousek hlenova zátka,po 3.hodinach zase trochu a nepravidelné tvrdnuti a píchání v podbřišku přetrvává. Jsem 32+4 a mám docela strach z předčasného porodu.Mate také takové pocity?Děkuji za každou vaší reakci.Premyslin zda se nemám jet radši nechat zkontrolovat do nemocnice,ale zase nechci plasit.

klokanka31
29. srp 2021

@nelinice Za zkontrolování nic nedáš, lepší jet zbytečně než něco zanedbat

nelinice
autor
29. srp 2021

@klokanka31 to je pravda,ale v 28 tydbu jsem měla také pichabi v podbřišku a ta doktorka na mě koukala jako co tam chci

klokanka31
29. srp 2021

@nelinice Ale ten tlak na konečník prý bývá při porodu...ale nechci tě teda strašit, já to neměla. Bolesti břicha nebo v zádech máš?

michaelarousova
29. srp 2021

@nelinice ja bych jela se zkontrolovat☺️ Sice to muzou bejt jen poslicci ale pro svuj klid☺️

nelinice
autor
29. srp 2021

@klokanka31 bolesti břicha ne,jen to pichani v podbrisku a tvrdnuti,v krizi mě bolí už delší dobu

klokanka31
29. srp 2021

@nelinice Já to píchání v podbřišku (někdy hodně silné) měla až na samém konci těhotenství, cca od 37 tt. A porod mi začal odchodem zátky a bolestmi v kříži, takže ti asi moc neporadím...🙁

ellyem
29. srp 2021

Já bych jela už jen proto, že odchod hlenové zátky ve 33. týdnu je fakt brzo.

mamikry
29. srp 2021

@nelinice Jestli to byla zátka, raději bych došla na kontrolu. Ty bolesti můžou znamenat, že se pomalu otevíráš, tak ať se něco nepodcení.

nagojka
29. srp 2021

Ja teda mela tlak na konecnik uplne neskutecnej...patri to k porodu...kdyz mas tlak na konecnik a tvrdne ti bricho urcite jed na kontrolu...tenhle tlak +neskutecna bolest bodbrisku byli moje kontrakce...drzim palce...

mirecka.jaroscakova
29. srp 2021

zátka mi začala odcházet ve 33.tt, rodila jsem 40+1, se zbytkem neporadím.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru