Hlenová zátka 33.tt. Může už dejít s příměsí krve?

22. říj 2021

Ahoj holky, prosim o zkusenosti, mize uz ve 33tt odejit hlenova zatka s primesi krve? Krece do bricha jdou jen v lehu na boku, bez pravidelnosti. Ale dost me boli spodek - kosti a jakoby tlak na zadek. Je to v normalu? S prvnim jsem toto nezazila ani u porodu 🤣

ejmate
22. říj 2021

Jeď radši na kontrolu. Mě teda neodcházela hlenová zátka, ale začali mi ve 34 tt kontrakce. Po 24 hodinách jsem si říkala, že to asi nejsou poslíčci, jak jsem si myslela. Přesně jak píšeš, v prvním těhotenství jsem až do porodu byla úplně v poho bez poslíčků apod. No a v porodnici mi řekli, že se mi rozbíhá porod kvůli nějaké infekci močového měchýře, o které jsem vůbec nevěděla, že ji mám. Byla bez příznaků. Porod nicméně zastavili a teď už jsem 39 tt, tak už je to ok.
Pokud z tebe jde něco s krví takhle brzy, už bych nečekala a jela hned, ještě je šance, že porod zastaví, aby se miminko dopeklo 👍🙂 Lepší zbytečně než pozdě. Mě ještě vynadali, proč jsem čekala tak dlouho 😅🤦

michaelarousova
22. říj 2021

Tyhle bolesti jsem mela x tydnu ..ty bych rekla ze jsou normlani,sle kvuli te zatce bych se jela radeji na pohotovost..pro jistotu☺️

sanyy22
23. říj 2021

Já bych se nechala pro klid duse zkontrolovat 🤭

ejmate
23. říj 2021

Tak jak to dopadlo? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru