Ahojte holky...od začátku těhotenství má miminko hlavičku podle slov p.doktorky "příliš dole"...jsem ve 32 t.a hlavička ani nešla změřit, nebyla na ultrazv.viditelná...prý to nevadí..ale já už řeším...jestli bude hlavička v pořádku...další parametry byly dobré...ale nedá mi to...nemáte některá stejnou zkušenost?
P.
Prvni dcerce taky na 3. Velkym utz nesla zmerit hlavicka, protoze byla nizko v panvi. Ber to jako vyhodu, je temer nemozne, aby se mimco otocilo KP. Mala je taky zdrava, rozena v terminu (38+0), prestoze se mi diky nalehani hlavicky zacal brzo zkracovat cipek
Taky jsem měla, celé těhotenství mě strašili předčasným porodem a nakonec vyvolávačka..a všechno v pořádku🙂
Děkuju moc za uklidnění. ..bala jsem se.aby to neměli vliv na vývoj hlavičky..😊
Můj syn byl taky hlavičkou dole. Od 5.mesice byl natlačeny na čípek. Nemohla jsem ani sedět. Narodil se v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
obě děti jsem měla od začátku hlavou dolu, kluk měl nohy u jater, holky na druhe straně... ale jinak stejne polohy stejne vrteni, oba v poradku přirozené porody, hlavičky naprosto tabulkove. 🙂